El CF Reus B Cambrils, una família amb la família

El CF Reus B va reunir a familiars dels jugadors al vestidor abans del darrer partit. El tècnic Albert Company va elogiar l’ajuda de la família davant la situació viscuda
Els jugadors del CF Reus B Cambrils saltant a la gespa després de l'emotiu moment al vestidor | Xavi Guix

Els jugadors del CF Reus B Cambrils van rebre la visita sorpresa de diferents familiars en els minuts previs a l’inici del matx de diumenge passat a l’Estadi contra el Sants. El cos tècnic ganxet, després de dies d’elaboració en secret, va planificar la visita dels pares, mares i familiars més pròxims d’uns jugadors que han convertit la paraula ‘família’ en un estendard aquesta campanya pel que fa a la unió del vestidor.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

I és que la temporada 2018-2019 serà inoblidable. Ho serà en molts aspectes, principalment per tot allò relacionat amb l’estabilitat d’una entitat que veu perillar el seu futur més immediat. Mesos sense cobrar, un canvi de direcció i mentides constants quedaran en el record en el vessant negatiu mentre que els debuts d’alguns joves futbolistes a Segona Divisió i la gran campanya realitzada a Tercera ho seran pel costat positiu. Ara bé, una de les paraules que quedarà gravat a foc en aquesta dura temporada serà la de família: la de les quatre parets del vestidor i la real.

 

Albert Company després de donar el discurs al vestidor roig-i-negre | Xavi Guix

La família dins la família

No va ser fàcil però el cos tècnic del CF Reus B Cambrils va aconseguir reunir a bona part dels familiars més pròxims dels jugadors de l’equip abans de la disputa del matx contra el Sants. Tothom va aportar el seu gra de sorra: la Silvia Giné (fisioterapeuta) convocant els pares i mares, el Rafel Navarro (segon entrenador) amb l’experiència d’haver realitzat quelcom semblant quan formava part del Gandesa i, entre molts altres, el tècnic Albert Company realitzant un emotiu discurs d’agraïment a la família real: «M’agradaria agrair-vos que estigueu aquí, tenir-vos amb nosaltres com a cos tècnic i jo en particular que tota la feina que heu fet, perquè gran part del mèrit de la competició és vostre».

La idea de família va sortir dels jugadors. Comentaris en les xarxes socials, xerrades internes i molt més. El concepte va anar calant i les males notícies externes el van enfortir. El cos tècnic roig-i-negre va preparar la sorpresa a consciència. Després de realitzar la típica xerrada prèvia a l’escalfament, els jugadors van saltar a la gespa a preparar-se per al partit. Quan van tornar al vestidor per vestir-se amb l’uniforme de competició, els familiars van entrar de mica en mica davant l’estupefacció dels futbolistes. Alguns, per qüestions quilomètriques, no va poder tenir representació però van notar l’alè dels seus companys: «Jo sempre els dic que la família és allò que està quan les coses van malament, quan les coses van bé tot Déu s’ajunta, surten més amics però quan les coses van malament sempre hi ha la família, aquella xarxa, aquell paracaigudes. I vosaltres, aquest any, ho heu fet moltes vegades», deia en veu alta Albert Company.

 

Unió total amb rotllana final

En la recta final del discurs, Company va deixar que «el millor que teniu és poder abraçar-vos amb la gent que teniu aquí, sortir fora i competir per la família», paraules que van anar acompanyades d’una gran rotllana entre els presents al vestidor que va arribar al punt final amb el crit de guerra del vestidor: «Que tenim? Unió. Que tenim? Compromís. Que tenim? Ambició. Que volem? Guanyar, guanyar i guanyar». No hi ha cap mena de dubte que la de diumenge abans de jugar contra el Sants serà una de les imatges mentals que els futbolistes roig-i-negres guardaran en la memòria. Després, la pilota no va acompanyar. Ara bé, tenint en compte el que ha viscut aquesta plantilla de jugadors i treballadors i els grans resultats obtinguts sobre la gespa durant tota la temporada, que no entrés l’esfèric a la porteria ha estat quelcom secundari per un dia. I és que la família sempre va primer.

 

Sobre la gespa, la pilota no va entrar i el CF Reus B va perdre el primer matx com a local | Xavi Guix

"ATENCIÓ: La gran notícia que acaba d'anunciar Marc Bartra" "Un campió, un filial i l’amfitrió, els últims rivals del CBT per pujar a la LEB Plata"