NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Els joves jugadors han signat el contracte per a la pròxima temporada

Cinc jugadors del juvenil del Gimnàstic de Tarragona fan el salt a Tercera Divisió

Nascuts el 2001, han acabat la seva fase de formació amb el club i inicien una nova etapa a les categories superiors

El futbol base delGimnàstic de Tarragona torna a mostrar el seu talent i qualitat. Cinc jugadors de la categoria juvenil faran el salt, havent finalitzat l'etapa de futbol formatiu, a categories superiors i passaran a jugar la temporada que ve a la filial del Nàstic, la Pobla de Mafumet, que actualment juga a Tercera Divisió.

Concretament, es tracta de Victor Bastardo, Sergio Cáliz, Ricard Robledo, Marc Álvarez i Zakzaria El Idrissi; que aquesta temporada havien jugat al Juvenil A sota les ordres de Dani Vidal. Tots ells són nascuts el 2001.

Futbol de quilòmetre zero

Ricard Robledo i Marc Álvarez són dos jugadors que han evolucionat des de ben petits per les categories inferiors del club grana. Precisament, aquesta llarga evolució és el que els ha portat a fer el salt a tercera divisió amb el Municipal de La Pobla de Mafumet. El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ja ha signat els respectius nous contractes amb els jugadors i les seves famílies.

Ricard Robledo és natural de Tarragona i ocupa la posició de pivot, mentre que Marc Álvarez juga a la posició d'extrem, nascut a Torredembarra. Passant a la línia defensiva, Víctor Bastardo, natural de Salou, ocuparà les posicions centrals de la defensa, i el lateral esquerre serà ocupat per Sergio Cáliz. Finalment, Zakzaria El Idrissi 'Zaka', natural d'Olot, ocuparà la seva posició natural, al capdavant de la línia ofensiva.

Els futbolistes escollits jugaran sota les ordres d'Albert Campany, qui continuarà marcant la seva evolució. El treball començarà a la pretemporada 2020-2021, tot i que la data d'inici de la mateixa encara està pendent per confirmar.


Comentaris

envia el comentari