Imatge de l'Assemblea Ordinària del CT Reus Monterols

Números verds al CT Reus Monterols

El Tennis Reus Monterols tanca amb benefici el balanç econòmic del 2018 i aprova els pressupostos de l’any 2019

El Club Tennis Reus Monterols té motius per somriure després de la darrera Assemblea General Ordinària de Socis que es va celebrar aquest dissabte a les instal·lacions de l’entitat. El club, presidit per Jordi Compte, ha estat capaç de tancar l’any 2018 amb números verds després que els ingressos superessin les despeses en el tancament de l’exercici econòmic. L’entitat reusenca va convocar els socis aquest dissabte a les 10.00 hores per exposar el resultat de la campanya 2018 i presentar i buscar l’aprovació del pressupost de la temporada 2019.

 

Llum verd a tot

La plàcida reunió amb una petita representació de la massa social del Club Tennis Reus Monterols va permetre l’entitat donar per bons els resultats positius de l’any 2018 i per aprovar els números previstos en l’apartat d’ingressos i despeses per aquest 2019 que està a prop d’arribar al seu equador. El pressupost per aquest any està xifrat en quelcom més de dos milions d’euros. A més, totes les propostes de la Junta Directiva van ser aprovades per intentar millorar el funcionament del club.

L’àmbit social no es va deixar de banda, ja que el club presidit per Jordi Compte va permetre el nomenament com a soci d’honor de Josep Vandellós, màxim responsable de l’entitat entre l’any 1992 i l’any 2004. Per concloure la reunió amb els abonats, el club va anunciar que s’ha arribat a la xifra de 2.308 socis o usuaris.

 

Jordi Compte i la seva Junta Directiva han tancat l'any 2018 amb benefici
Jordi Compte i la seva Junta Directiva han tancat l'any 2018 amb benefici | CT Reus Monterols

Derrota del femení +30 contra el CT Barà

Pel que fa al terreny purament esportiu, aquest cap de setmana es va dur a terme el Campionat de Dobles femenins +30, torneig que va enfrontar el Tennis Monterols al CT Barà. Les reusenques van caure per 2 a 1 després d’un primer partit de dobles on Silvia Vilanova i Fina Gené van caure davant Eli Navarro i Carmina Masia per 1-6 i 0-6. En el segon, Anna Eslava i Valentina Shcherban s’imposaven per 6-4 i 7-6 a Carmen Duran i Marta Grau i Cristina Barberà i Mònica Anieto eren derrotades per Carmen Bernal i Marina Vives en un apassionant i igualat duel que finalitzava amb 6-7, 6-2 i 8-10.