Imatge dels jugadors del Club Tennis Tarragona

El Club Tennis Tarragona tornarà a ser equip de primera divisió després de guanyar el Campionat d'Espanya

El club es va imposar al Campionat d'Espanya de segona divisió, guanyant als partits dobles i als individuals

El Club Tennis Tarragona(CTT) masculí torna a recuperar la seva plaça Primera Divisió. Els membres del primer equip han guanyat, aquest cap de setmana, el Campionat d’Espanya de Segona Divisió disputat a les instal·lacions del club, d'aquesta manera, la temporada que ve tornaran a ser un els vuit millors clubs d'Espanya.

El CTT ha guanyat aquest diumenge el Zaragoza per 5-2, amb una emocional final que s'ha decidit als partits de dobles, després que la final dels individuals acabés amb un 3-2. Amb això, el CTT ha rebut nombrosos elogis per la fita aconseguida, com la de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.

 

Els partits de dobles van proclamar campió al CTT

Les parelles formades per Marco Bortolotti i David Jordà així com Jordi Muñoz i Sergio Pérez han donat els dos punts definitius en guanyar, respectivament, a J. Samuel Arauzo i Alexis Mar Klegou per 6/3 i 6/4 i a Marcos Esparcia i Victor Garcia per 6/4 i 6/0.

Pel que fa als partits individuals, Marco Bortolotti es va endur la victòria davant de J. Samuel Arauzo per 6/3, 4/6 i 6/3; Jordi Muñoz contra Ivan Rayco per 6/1 i 6/1; i Sergio Pérez contra Victor Garcia per un doble 6/0.  David Jordà va perdre contra Marcos Esparcia per 4/7 i 0/6 i Sergio Gutiéreez contra Alexis Mar Klegou per 3/6 i 5/7. 

El Club Tennis Tarragona es va proclamar campió, després d'unes semifinals en què l'equip català es va desfer de l'Sporting de València per un contundent 5-0, mentre que el Zaragoza va guanyar a l'Internacional de Madrid per 4/3.


Comentaris