Nou comunicat d'Onolfo: «La Fundació està intentant matar el CF Reus»

El propietari del CF Reus, sense cap poder des de l’arribada de l’administrador concursal, continua la guerra contra el món i ofereix un nou inversemblant comunicat
Clifton Onolfo, president i CEO del CF Reus, davant dels seguidors ganxets a la Plaça Mercadal  | Laia Solanellas

 

Clifton Onolfo segueix la seva guerra particular contra el món des de la distància, lluny de les instal·lacions del CF Reus Deportiu. En un nou comunicat enviat aquesta mitjanit de dimarts a tots els abonats registrats a l'entitat, l'empresari nord-americà fa una crida als aficionats reusencs per protestar i fer arribar el malestar als màxims responsables dels diferents estaments involucrats amb el present roig-i-negre. Onolfo, des del correu personal de Global Cities Capital, facilita el contacte de l'administrador concursal David López, del president del Comitè de Segona B i Tercera de la RFEF José Ángel Pérez (tot i que Onolfo l'anomena Miguel), del president d'AFE David Aganzo, del president de la Federació Catalana Joan Soteras i de l'alcalde de Reus Carles Pellicer.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Ells han de saber que us importa!

Sota el lema «Ells han de saber que us importa», Onolfo demana implícitament que es produeixi una sèrie de missatges cap a aquests directius de diferents àmbits. A més, també carrega contra la Fundació Futbol Base Reus afirmant que «està intentant matar el club», posant prèviament a aquest comunicat el dit sobre el nom de Marc Carrasco, responsable de la direcció esportiva de la institució que, de moment, està mantenint amb vida el futbol formatiu roig-i-negre. Onolfo també assegura en aquest darrer escrit enviat a part dels seguidors que «uns quants van convèncer l'administrador concursal de no assegurar primer la plaça a Segona B», afirmant que van posar els 400.000 € de la inscripció però que la RFEF no ho va acceptar. El nord-americà avisa que «estem demanant una revisió» i si no té èxit, «jugarem a Tercera».

 

Clifton Onolfo | Joan Alfons López

 

Onolfo també afirma que l'administrador els ha indicat que cal pagar 1.300.000 € més, a banda de 240.000 que suposadament demana AFE. Tot i que Javier Tebas, president de LaLiga, no té cap mena de poder a la RFEF i només mana a Primera i Segona, Onolfo diu que «només l'administrador i Tebas poden trobar el camí per jugar a Segona B i Tercera».

 

Reserva d'abonaments i projecte de samarreta

El surrealisme del comunicat va en augment a mesura que avança el mateix. En la part final de l'escrit, sota el format d'un butlletí per als mesos de juliol i agost, Onolfo recupera la informació del seu projecte amb Ramón Maria Calderé a la banqueta, segueix figurant-hi el nom d'Adrià Arjona encara que el vila-secà hagi fitxat pel Prat i hi afegeix tres novetats: esborrany de nova samarreta, reserva d'abonaments i detalls del projecte gaudinià de l'Estadi.

 

Pel que fa a la samarreta, Onolfo afirma que es tracta d'un esborrany però no deixa de ser un bast muntatge que qualsevol podria haver fet des de casa. Agafant una samarreta roig-i-negra qualsevol que es pot comprar per internet, s'hi afegeix l'escut del CF Reus i un patrocinador per fer veure al públic ganxet que es treballa en una nova equipació. A més, també s'adjunta un document per, suposadament, reservar un dels abonaments de la temporada 2019-2020 tot i que a l'arxiu, on es demana tota mena d'informació personal i bancària, hi figura la campanya 2018-2019. I, per acabar, es fa un avançament del següent butlletí amb informació del projecte arquitectònic gaudinià al voltant de l'Estadi Municipal.

 

També et pot interessar

 

Aquest és el suposat projecte de samarreta de la temporada 2019-2020 | Clifton Onolfo

 

"⚽ Via lliure per a Abel Mourelo per incorporar-se al Nàstic de Tarragona" "⚽ Albert Company (CF Pobla): «Els nanos s’han d’adaptar a nosaltres i nosaltres a ells»"