Onolfo només ha pagat una mensualitat al CF Reus B i a únicament dotze jugadors

La plantilla del CF Reus B Cambrils es pronuncia mitjançant l’Associació de Futbolistes Espanyols i carrega novament contra la gestió d’Onolfo
El CF Reus B Cambrils, unit davant l'adversitat | CF Reus

 

Segueix sense haver-hi una solució total a la situació que travessa el CF Reus B Cambrils. La plantilla roig-i-negra ha tornat a manifestar-se després de viure uns dies plens de confusió sobre el delicat present que travessa pel que fa als deutes que l’entitat, ara propietat de Clifton Onolfo. Després de veure com alguns futbolistes començaven a rebre una petita quantitat de diners, el pas dels dies els ha permès veure quina és la realitat: el nord-americà ha pagat només una nònima de les sis pendents i ho ha fet únicament a dotze dels disset integrants de la plantilla.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Unitat i reunions amb Onolfo

El comunicat que els jugadors han fet públic mitjançant l’AFE està format per sis punts. En el primer deixen clar que no tothom ha cobrat i ningú ho ha fet en la seva totalitat. En el segon, recorden que els treballadors i membres del cos tècnic encara no han vist ni un euro. A més, Onolfo els ha informat que pròximament entraran al club els administradors concursals. Tot i que el nou amo del CF Reus ha desembutxacat dotze mensualitats, els jugadors del filial mantenen que la situació és la mateixa perquè se segueix devent cinc mensualitats en els millors dels casos.

 

Pots llegir el comunicat dels jugadors, que diumenge visitaran el camp del San Cristóbal, tot seguit.

 

Comunicat íntegre de la plantilla del CF Reus B Cambrils

Davant les notícies publicades, i després d'una reunió amb el president Clifton Onolfo, els integrants de la plantilla del CF Reus B Cambrils volem manifestar el següent:

 

  1. Dels disset jugadors que actualment hi ha a la plantilla, només dotze han cobrat una mensualitat del que total degut. Hem demostrat la nostra total disconformitat, ja que tots els jugadors hem de ser tractats de la mateixa manera. Se'ns ha informat que tan aviat com es pugui, els cinc jugadors restants cobraran.

  2. El cos tècnic que ens acompanya dia a dia i els altres treballadors del club no han cobrat cap mensualitat de les degudes.

  3. En aquesta reunió se'ns comunica que una vegada que el club ha entrat en concurs de creditors, està a l'espera de l'arribada d'un administrador concursal. Quan passi això, la prioritat de pagaments correspon a jugadors del filial, cos tècnic del filial, entrenadors del futbol base i treballadors.

  4. Encara que s'hagi realitzat aquest pagament, la situació és la mateixa i no ha canviat res, ja que encara se'ns segueix devent cinc mensualitats.

  5. Seguirem prenent les mesures que creguem oportunes en cada moment per defensar els nostres drets, els del cos tècnic i els dels treballadors del club, que som els que estem fent que el CF Reus segueixi viu.

  6. Sempre que se'ns permeti fer-ho, continuarem defensant aquesta samarreta i aquest escut com ho hem fet fins avui perquè aquest club segueixi endavant, per tots els treballadors, per la ciutat i per l'afició.

 

També et pot interessar