El CSD dona validesa a la compravenda del CF Reus

Clifton Onolfo ja exerceix legalment com a president i CEO del CF Reus Deportiu
Clifton Onolfo ja pot exercir com a president i CEO del CF Reus | CF Reus

El Consejo Superior de Deportes (CSD) ha validat tota la documentació aportada pel CF Reus Deportiu i la Societat Anònima Esportiva roig-i-negra ja és legalment propietat de la societat US Real State Investment amb Russell Platt i Clifton Onolfo al capdavant. Els tràmits, iniciats la setmana passada, s’han vist accelerats tal com va reconèixer José Guirao, ministre d’Esports del govern espanyol. TarragonaDigital ja us avançava aquest matí que avui era el dia clau per rebre el vistiplau des del govern i l'entitat ho ha confirmat fa uns minuts.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

El CF Reus ja pot formar un nou Consell d’Administració

Platt i Onolfo s’han vist obligats a passar pel Consejo Superior de Deportes per haver realitzat una compra d’un percentatge superior (en aquest cas molt superior) al 25% que estableix la Llei de l’Esport. Després d’uns dies d’espera i d’uns documents que s’han hagut d’aportar a darrera hora, la compravenda ja és un fet i Joan Oliver i el grup d’inversors on formaven part Joan Laporta i Rafa Yuste, entre d’altres, ja és història.

Els anteriors dirigents no han conservat cap acció, fet que provoca que els nord-americans ara siguin amos del 99’7% de les accions de la SAE roig-i-negre, quedant un minúscul 0,3% que recau en els petits accionistes que l’any 2013 es van fer amb un paquet reduït o una única participació del capital social ganxet.

Comunicat íntegre del CF Reus

El CF Reus informa que, aquest matí, el Consejo Superior de Deportes ha validat la compravenda del club entre l’antic i els nous propietaris de l’entitat. D’aquesta manera, Mr. Clifton Onolfo ja s’ha pogut penjar a la solapa el pin de l’escut del CF Reus. Fins ara no ho havia fet perquè «no trobava ètic apropiar-me de coses del club, ni que fos un simple pin. Ara que ja som oficialment els nous propietaris del club, ja puc lluir amb orgull l’escut del club», ha assegurat el President i CEO roig-i-negre.

També et pot interessar...

"OK Lliga - Jornada 18: Calafell-Reus Deportiu i Vendrell-Deportivo Liceo, plats forts" "MERCAT GRANA: Injecció de diners a les arques del Nàstic procedent del Rayo Vallecano"