Isaac Cuenca: «El que necessito és estar a prop dels meus»

El reusenc parla de la seva situació, espera una solució entre el CF Reus, LaLiga i AFE i no es marca terminis tot i que avisa que no estarà fins al gener sense jugar
Isaac Cuenca després de l'entrenament del CF Reus aquest matí | Joan Alfons López

 

Isaac Cuenca té paciència. El futbolista de Reus, que acumula tres mesos de treball amb el CF Reus Deportiu tot i que no disposa encara de contracte amb l'entitat del Baix Camp, ha parlat avui sobre la seva peculiar situació que viu a casa seva. Cuenca, disposat a jugar a l'equip, no pot formalitzar el seu acord verbal amb el club en un contracte perquè LaLiga no permetria la seva inscripció pel fet que superaria el límit salarial imposat per l'estament de Javier Tebas.

 

El que anava a ser dorsal número 17 de l'equip espera resignat a una solució: «Estic esperant a veure què decideix LaLiga, AFE i el Reus per saber si hi ha alguna opció per inscriure'm. Espero que intentin solucionar-ho l'abans possible per no deixar una persona que vol treballar sense poder competir i sense poder signar, que es posin en la meva pell i m'intentin ajudar».

 

Cuenca se sent dolgut per les sospites

Cuenca també es mostra dolgut pel fet que LaLiga sospiti del seu possible sou al CF Reus, xifra que fregaria el mínim exigit: «No m'agrada, em sento atacat, jo faig això per estar a casa, a prop dels meus i se m'ha de qüestionar quan no és cosa seva. Jo també sé de jugadors que han jugat gratis com Etxeberria a l'Athletic o Beckham al PSG. Vaig rescindir bé a Israel, tenia un any més de contracte, i em puc permetre el luxe de venir aquí i cobrar aquest sou i estar a casa meva». A més, el reusenc va més enllà i creu que LaLiga no hauria de qüestionar el seu sou: «Jo crec que no, és quelcom que no hauria d'influir. Crec que és una mica surrealista».

 

Escolta les declaracions d'Isaac Cuenca després de l'entrenament d'aquest matí

 

 

Esperarà a una solució o marxarà?

Una de les preguntes més repetides en la parròquia roig-i-negre és si el futbolista esperarà a una solució per poder fitxar pel CF Reus o marxarà abans que s'arregli el seu cas. Cuenca és pacient i sembla que ho serà, però amb un límit: «De moment estic entrenant i esperant, tinc coses de fora però m'interessa seguir a Espanya però si em deixen, hauré de mirar-ho». Sobre la possibilitat d'entrenar sense jugar fins al gener, és contundent: «No pots estar aturat tant temps, m'agradaria jugar a casa però el que vull és jugar i si surten altres coses, es miraran. Entrenar sense poder jugar i exercir la seva professió. A vegades tens baixades, altres ets més optimista».

 

Tot i que no s'ha marcat un termini i no vol contestar entre rialles a la possibilitat que el Nàstic el truqui a la porta, el reusenc és clar quan diu que «després d'estar tant temps fora, el que necessito és estar a prop dels meus». Aquest és el desig de Cuenca i el desig de l'afició ganxeta. Caldrà esperar per veure el desenllaç final.

Més notícies de la categoria Esports