Imatge de David Abraham, durant un partit a la lliga alemanya

David Abraham, l'exjugador del Nàstic que deixa el futbol per estar més a prop de la familia

El central ha disputat les darreres temporades a la lliga alemanya

Els futbolistes han acostumat a escenes lluny de l'abast de la majoria dels aficionats: cotxes caríssims; festes milionàries; regals de luxe, etc. De tant en tant, però, algun professional del futbol dona una notícia que et reconcilia amb aquest esport i recorda que hi havia vida molt més enllà del futbol modern actual. El protagonista d'aquesta història, a més a més, resulta que és un exgrana, el central argentí David Abraham.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Abraham va aterrar al Nou Estadi la temporada 2007/2008 com a cedit, provinent del Independiente d'Argentina. L'estiu del 2008, i després d'haver disputat 36 partits defensant els colors del Nàstic de Tarragona, el club tarragoní el va comprar per revendre'l, al cop de poc, al Bassel suís. Ara, amb 458 partits a les cames, i més de 170 amb la samarreta de l'Eintracht de Frankfurt, David Abraham ha fet públic que, al final de temporada, abandona el futbol i ho fa per una raó inimaginable en un món de superestrelles milionàries. 

Es volia retirar a l'Argentina

Abraham pare d'un nen de quatre anys i mig, ha trobat molt a faltar al seu xiquet durant la pandèmia. El central sempre havia tingut la idea de retirar-se a l'Argentina, però després d'aquests mesos de pandèmia, de distanciament social, sense poder estar amb la seva família, ha pres una decisió ferma. El futbolista argentí vol deixar el futbol, tornar al seu país i tenir cura dels seus, del seu nen, dels seus pares, dels seus amics, tal com ha explicat al canal d'esports televisiu, ESPN.

La història ha emocionat als seguidors alemanys i, una miqueta més, a l'afició de l'Eintracht de Frankfurt on Abraham, gràcies a la seva serietat i compromís amb uns colors, havia assolit estatus de llegenda del club alemany. No hi estem acostumats, però sembla que els futbolistes d'elit també són persones. 


Comentaris