L'advocat David Peña serà entrevistat a TarragonaDigital.com

TarragonaDigital.com entrevistarà dijous a l'advocat David Peña i t'oferim la possibilitat de participar activament deixant la teva pregunta al lletrat contractat per Global Cities per defensar els interessos del CF Reus
David Peña a les instal·lacions de l'Estadi Municipal | Joan Alfons López

 

David Peña i Nofuentes, advocat contractat per Global Cities que defensa els interessos de Clifton Onolfo com a propietari del CF Reus Deportiu, serà el pròxim entrevistat a TarragonaDigital.com. El lletrat serà el protagonista dijous a les 10.00 hores de la darrera hora de la cobertura informativa de l'entitat roig-i-negra. Peña, que desmenteix la versió oferta per la part de l'administració concursal a aquest mitjà, donarà les seves explicacions en les pròximes hores. Com és habitual, us oferim la possibilitat de participar activament de l'entrevista que es realitzarà aquest dijous a l'exterior de les instal·lacions de l'Estadi Municipal de Reus.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Podeu deixar les vostres qüestions mitjançant aquesta pàgina en la seva secció de comentaris situada a la part inferior i també podeu col·laborar mitjançant les xarxes socials mencionant @EsporTGNDigital a Twitter o aprofitant l'enllaç a Facebook. Dijous a les 10.00 hores s'emetrà en directe l'entrevista mitjançant un Facebook Live que es podrà veure a la pàgina esportiva dedicada al CF Reus de TarragonaDigital.com.