La patinadora Elena Nicolau, homenatjada per l’Ajuntament de Constantí

La patinadora constantinenca és guardonada pel seu Ajuntament després de la quarta plaça aconseguida en el Mundial de Patinatge Artístic a França
Elena Nicolau rebent l'homenatge a l'Ajuntament de Constantí | Cedida

Elena Nicolau, patinadora de Constantí del Reus Deportiu, ha estat homenatjada pel seu Ajuntament després d’assolir la quarta plaça en el Mundial de Patinatge Artístic celebrat el passat mes d’octubre a França. Nicolau, que forma part del Grup Show Gran, formava part de l’obra ‘Once Upon a Time’ que sota la direcció de Laura Rodríguez i Xavi López va assolir la quarta posició del torneig després d’anys d’absència.

Reconeixement a la trajectòria

Nicolau va rebre un reconeixement del consistori constantinenc per la seva trajectòria esportiva. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Óscar Sánchez, i el regidor d’esports de l’Ajuntament, Fede Díaz. Per la seva banda, Elena Nicolau va estar acompanyada dels seus pares, i d’una àmplia representació familiar. Formada al Club Patí Constantí amb l’entrenadora Lourdes Bertran, Nicolau va passar al Patinatge Reus Deportiu ara fa dues temporades. En els dos darrers anys ha participat en els campionats territorials, de Catalunya i d’Espanya, a nivell individual; i Territorial, de Catalunya i d’Espanya en grup Xou gran, aconseguint la classificació per al campionat del món i obtenint aquesta quarta plaça.

El Mundial de Barcelona, el pròxim repte majúscul

L’esportista constantinenca ja té en l’horitzó el gran repte de la temporada 2019: el Mundial de Barcelona. La ciutat comtal acollirà el pròxim estiu una nova edició dels ‘World Roller Games’, els Jocs Olímpics de les modalitats de patinatge. Celebrada la primera edició l’any 2017 a la localitat xinesa de Nankin, Barcelona acollirà  l’edició del 2019 sota l’organització de la ‘Fundación Roller Sports’, institució que formen al 50% la Federació Catalana i la Federació Espanyola. La competició mundialista se celebrarà a Barcelona entre el 5 i el 14 de juliol i comptarà amb la presència d’uns 4.500 esportistes de 117 països en 80 proves diferents que aniran des de les més clàssiques (hoquei o patinatge artístic) a les més innovadores com el ‘freestyle’ o l’stakeboard.

"Novetats sobre l'estat dels pagaments al CF Reus" "Demanen l’expulsió d'un futbolista a l'Ebre pel seu historial d’agressions sexuals"