ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

Martín: «Aconseguir els punts és una empenta per al partit de la Corunya»

Valoració positiva d’Enrique Martín, tècnic del Nàstic, en la cloenda de l’estada de l’equip a València. Els grana tornen després de dinar cap a Tarragona després de quatre dies concentrats
Enrique Martín al costat de Javi Ramos en un entrenament | Gimnàstic

 

El Nàstic tornarà cap a Tarragona després de dinar i s’espera que l’equip trepitgi les instal·lacions del Nou Estadi després de quatre dies aillats a l’Oliva (València) a partir de 17.30 hores. El primer equip nastiquer, que ha patit una forta remodelació en el darrer mes i mig natural, ha hagut de començar de zero refent lligams personals i professionals. Els jugadors s’han conegut entre ells, els tècnics han estret relacions amb els seus futbolistes i tot s’ha hagut de fer en un temps rècord. Tot i el contratemps del rellotge, Enrique Martín afirma que l’estada ha estat molt productiva: «Reneixen les il·lusions en un grup nou, els que hi eren tracten d’aproximar-se als nous i els nous volen introduir-se, s’ha format un grup compacte i hi ha un ambient maco, se sent que hem muntat un grup maco que està il·lusionat en tirarla situació endavant».

 

El ‘triomf’ de dissabte, un impuls

Els tarragonins gaudiran del cap de setmana de descans després de veure com el partit davant el CF Reus, teòricament dissabte a les 4 de la tarda, no es disputarà per l’expulsió de la competició dels ganxets. D’aquesta manera, el Nàstic sumarà tres punts de forma automàtica i acabarà la jornada amb 20 a la taula. Una injecció en forma de puntuació que, segons Enrique Martín, ha de servir d’impuls: «Fa rebre un impuls emocional, no jugar i conseguir els tres punts és una petita empenta per accedir al partit de La Corunya amb més força i il·lusió per revertir la situació».

 

 

Calendari vertiginós

Després d’aquest no partit contra el CF Reus, el Nàstic enceta un tram de calendari molt complicat amb equips de la zona alta de la taula. El Deportivo, el Cádiz, l’Osasuna, l’Albacete, l’Oviedo i el Málaga seran els rivals fins a finals de març. Martín espera que aquí arribi una bona dinàmica per treure el cap de la zona baixa: «Espero que sigui el principi d’una bona ratxa que ens faci sortir d’allà baix. És el que espero del partit a Riazor, després ve el Cádiz i hi ha quatre partits molt interessants, aparentment i realment partits forts però confio en els nois, competint al màxim en aquesta nova era amb la gent fresca, li podem donar la volta a la situació».

 

El suport de l’afició, clau

Partits complicats on el tècnic grana espera el suport de l’afició, encara que l’equip no hagi donat raons per fer-ho fins ara: «Espero i desitjo que l’afició ens doni suport en aquests moments difícils, segur que ho farà, són partits atractius on necessitem la seva empenta. Potser hem tingut jornades lluny del nostre estadi i hi ha hagut una descompensació i ara toquen més partits a casa, amb el suport de l’afició el Nàstic tirarà endavant».

 

També et pot interessar...