Xavi Bartolo, entrenador del Nàstic, serà entrevistat a TarragonaDigital.com

TarragonaDigital.com entrevistarà durant les pròximes hores a Xavi Bartolo i t'oferim la possibilitat de participar activament deixant la teva pregunta a l'entrenador grana
Xavi Bartolo dirigint-se al camp per entrenar el Nàstic | Joan Alfons López

 

Xavi Bartolo, director esportiu del Nàstic, serà el pròxim entrevistat en clau esportiva a TarragonaDigital.com. El lleidatà serà el protagonista d'aquesta setmana dins de la cobertura informativa dels grana i analitzarà l'actualitat que envolta l'equip, el punt final a la pretemporada i els darrers dies abans del debut a la lliga, els primers mesos després del retorn a l'entitat tarragonina i allò que li espera al club en el que queda de mercat de fitxatges, entre altres temes. A més, us oferim la possibilitat de participar activament de l'entrevista que es realitzarà dimarts 20 d'agost a les instal·lacions del Nou Estadi.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Podeu deixar les vostres qüestions mitjançant aquesta pàgina en la seva secció de comentaris situada a la part inferior i també podeu col·laborar mitjançant el correu electrònic esports@tarragonadigital.com les xarxes socials mencionant @EsporTGNDigital a Twitter o aprofitant l'enllaç a Facebook. Dimarts a les 10.00 hores finalitzarà el període per participar, quedant excloses totes les preguntes que arribin posteriorment a aquest termini.