Enrique Martín: «No em molestaria que vingués un davanter»

Enrique Martín, entrenador del Nàstic, fa balanç de la millora del seu equip les darreres jornades. El grana avisa que «els que vinguin hauran de treballar» de valent

Enrique Martín ha començat l’any 2019 de la millor manera possible: amb un triomf. El tècnic del Nàstic avisava divendres passat a la sala de premsa del Nou Estadi que el conjunt tarragoní afrontava una nova lliga de sis mesos de durada. Doncs bé, el primer encontre d’aquesta nova lliga ja està guanyat i Martín està satisfet: «Per mi la classificació comença al 2019, hi ha un campionat de sis mesos i intentarem quedar el més amunt possible», ha assegurat en una entrevista a Tarragona Ràdio.

Evolució constant i optimisme present

El navarrès no ha dubtat en elogiar l’evolució positiva que han tingut els seus jugadors després d’un període d’adaptació al nou tècnic que s’ha allargat més del previst: «Quan et vas introduint en el club i l’equip, arribes a unes conclusions. Per mi és un moment apassionant, una gestió de grup diferent de les que he tingut, la satisfacció és més gran quan avances».

Martín, que reconeix veure semblances amb la seva etapa a Terrassa on «també em va costar bastant sortir d’aquesta situació», parla bé dels seus jugadors assegurant que «res és igual, els jugadors estan millor preparats, tenim un nivell de competitivitat interessant i això em fa ser optimista. Tinc la sensació que d’aquí cap endavant a altres equips se’ls hi pot fer més llarga la temporada».

 

Enrique Martín durant l'entrevista al Sempre Nàstic
Enrique Martín durant l'entrevista al Sempre Nàstic | Joan Alfons López

Falta encert i no descarta un davanter

El Nàstic, amb només tretze gols marcats, és l’equip de la categoria que menys cops ha vist porteria. Dels tretze, menys de la meitat han estat anotats pels futbolistes més avançats, fet que pesa en el cap de Martín de cara al mercat d’hivern que està obert: «Entre tots els davanters acumulem sis gols i està clar que necessitem un golejador i millorar els que hi són, no em molestaria que vingués un davanter».

Enrique Martín ha tractat altres qüestions en una entrevista que pots veure íntegrament en el vídeo de la part superior al text.