Presentada la primera equipació del CF Reus 2018-2019

El club roig-i-negre presenta en societat la nova primera equipació ganxeta que lluirà aquesta temporada. Dimecres contra el Girona, l'estrena oficial
Així és la nova samarreta del CF Reus | CF Reus

S'ha acabat el misteri. El CF Reus Deportiu ha fet pública fa uns minuts la nova primera equipació de l'equip que es lluirà aquesta temporada a Segona Divisió. Després d'un estiu sense informació sobre la nova samarreta i amb l'equip lluint roba provisional facilitada per Kelme, nova marca de l'entitat, aquest dimarts s'ha revelat el nou disseny.

Els canvis principals

Aparentment, la samarreta sembla força semblant a la de la temporada 2018-2019. És en els petits detalls on es troben els trets diferencials. Tres franges negres i dues vermelles marquen el roig-i-negre de l'elàstica, acompanyat ara per una senyera en la part posterior del coll acompanyat de la frase «Des de 1909». A més, s'incorpora una franja vermella en les mànigues i la part inferior d'un pantaló que tornarà a ser negre i la part superior de les espatlles serà enguany de color vermella acompanyada d'un logo de color blanc de la marca Kelme.

Sense data per a la venda

Tot i que el CF Reus estrenarà l'equipació aquest dimecres a les 20.00 hores davant el Girona FC a l'Estadi Municipal, tots aquells interessats en poder comprar-ne una per lluir-la com més aviat millor hauran d'esperar. Segons informa el club del Baix Camp, qüestions de producció de la marca Kelme han impedit abastir com cal les necessitats de l'entitat i no es posaran a la venda a la botiga del club situada al Centre Comercial El Pallol fins que l'empresa de roba esportiva no es garanteixi una quantitat mínima d'estoc.

La temporada passada l'afició va haver d'esperar més de dos mesos per poder adquirir la seva samarreta. Anunciada un 12 d'agost, la primera equipació ganxeta es va posar a la venda a finals d'octubre. En aquesta ocasió, la falta actual d'estoc és aliena a la voluntat del club i s'espera un termini d'espera més curt.

"Arnal creu que la davantera del Nàstic pot ser una de les més productives de la lliga" "Becerra, Mejías i Abeledo, presentats com a jugadors del Nàstic"