El Reus Deportiu completarà el sou del mes de març dels seus treballadors després de l'ERTO

El club roig-i-negre ha analitzat l’economia de l’entitat i ha decidit donar un cop de mà als seus treballadors completant el sou del mes de març després d’acollir-se a l’ERTO
El club ha decidit completar el sou dels treballadors del mes de març | Joan Alfons López

Parlar de bones notícies dins d’un ERTO sembla força contradictori però el Reus Deportiu ha realitzat un gest que l’honora. L’entitat presidida per Mònica Balsells ha pres la decisió de completar el sou del mes de març dels seus treballadors amb diners procedents de les arques econòmiques del club per minimitzar l’impacte dels primers quinze dies d’aplicació de l’expedient de regulació temporal d’ocupació que la institució ha engegat en els darrers dies.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Tothom cobrarà íntegrament el mes de març

D’aquesta manera, els més de 130 treballadors que formen part de l’estructura del Reus Deportiu no notaran l’efecte de l’acomiadament temporal fins a finals d’abril després que puguin cobrar el 100% del seu sou corresponent al mes de març. Cal destacar que el club té l’obligació de pagar els primers 14 dies del mes de març, quan encara no s’havia decretat l’estat d’alarma, mentre que la resta de jornades aniran a càrrec de l’estat en un percentatge. La resta, que el treballador podia perdre per culpa de l’acomiadament temporal, el posarà el Reus Deportiu per arribar a cobrir la totalitat de la nòmina.

De moment, aquesta circumstància serà per al mes de març i caldrà esperar al desenvolupament dels fets per a què el club avaluï si es possible repetir-ho per a tot el mes d’abril. Cal recordar que la Junta Directiva roig-i-negra havia decidit mantenir el cobrament de la quota bàsica als seus socis, factor que ha ajudat la possibilitat de prendre aquesta decisió. Aquest cobrament ha tingut bona recepció entre uns empàtics socis, provocant únicament una cinquantena de baixes.

L’ERTO del Reus Deportiu ha afectat tots els treballadors de l’entitat menys un grup reduït de catorze persones, entre les quals es troben membres d’administració, manteniment i neteja.

"❗ IMPORTANT: Sectors del món del futbol ja no descarten allò que es vol evitar" "🗣 Un tarragoní surt dels EEUU després de l’arribada del coronavirus"