Coma-ruga, una de les seus del 40è Campionat Esportiu de Sords de Catalunya

L’esdeveniment, que es produirà entre el 24 de maig i el 8 de juny, visitarà Coma-ruga dissabte 25 i diumenge 26 amb tres modalitats esportives
El futbol sala serà una de les competicions | Joan Alfons López

 

Coma-ruga serà un dels escenaris del 40è Campionat Esportiu de Sords de Catalunya que es desenvoluparà entre el 24 de maig i el 8 de juny a diferents localitats del país. La localitat vendrellenca serà matinera dins del programa establert del torneig i el dissabte 25 i el diumenge 26 acollirà tres esports diferents per a esportistes amb discapacitat auditiva. Concretament serà el Pavelló Municipal de Coma-ruga, conegut com el Pavelló de Santa Maria del Mar, la instal·lació que vegi competir a desenes d’esportistes que practicaran futbol sala, bàsquet i petanca durant els dos dies que duri la cita.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Dissabte, futbol sala i bàsquet i diumenge, petanca

Dissabte 25 donarà el tret de sortida al Campionat al Camp de Tarragona amb la disputa de dos campionats de futbol sala per a sords: les finals de la Lliga Catalana Masculina i el Campionat d’Espanya femení. A les 10.00 hores començarà el torneig futbolístic amb la disputa de les semifinals, matx que donarà pas a la lluita pel tercer i pel quart lloc i per la gran final. En mig, es jugarà un partit de bàsquet masculí entre la selecció catalana de sords contra l’Associació de Bàsquet Vendrell. Caldrà esperar a diumenge a les 10.00 hores per a què la petanca entri en acció en la categoria masculina i femenina amb la disputa d’un encontre entre la Selecció Catalana i els membres del Club Petanca Coma-ruga.

 

Àlex Pateiro, secretari general de la Federació Esportiva de Sords de Catalunya (FESC), s’ha encarregat de presentar el torneig aquest matí. La competició quedarà inaugurada divendres 24 amb la cerimònia d’inauguració al Centre Cívic Sant Martí de Provencals i el primer esdeveniment esportiu que es realitzarà serà un torneig d’escacs entre la selecció catalana i el Sant Martí d’Escacs. Després de la competició al Baix Penedès, caldrà esperar al dia 1 de juny per a què el 40è Campionat Esportiu de Sords torni a l’acció amb bowling, dards i pàdel a Barcelona. El diumenge 2 de juny serà el torn per a la petanca i el futbol 11 i l’esdeveniment conclourà el dissabte 8 de juny amb les finals d’escacs i pàdel.