Ferran Giner torna al Gimnàstic de Tarragona per, almenys, dues temporades

El club de futbol tarragoní i el jugador valencià han signat un contracte per a dues temporades i una més d'opcional
Avui, dijous 27 de juny, el Nàstic de Tarragona ha fet públic el nou fitxatge de cara a la temporada que ve: Ferran Giner  | Cedida
 

Ferran Giner Peris s'ha convertit en el primer fitxatge de la nova temporada esportiva i tornarà a lluir la samarreta grana al llarg del nou curs esportiu 2019-2020, ho farà al grup III de la Segona Divisió B. Així ho ha fet públic el Nàstic de Tarragona aquest dijous, 27 de juny, al migdia. Ferran Giner ja havia format part de la plantilla del club tarragoní durant quatre anys, des del 2013 fins al 2016 i, després de passar per dos clubs de les Illes Balears, ara torna a Tarragona i ho farà sota les ordres de Xavi Bartolo, l'entrenador del Nàstic de Tarragona. 

 

Ferran Giner va jugar al Nàstic de Tarragona durant quatre anys

El polivalent jugador de banda esquerra de 30 anys iniciarà una nova etapa a Tarragona després d'haver jugat al club durant quatre temporades i, durant la seva estada al club, va aconseguir l'ascens a la categoria de plata del futbol nacional. Des que va deixar el club i fins ara, el valencià ha jugat amb el Real Club Deportivo Mallorca sota les ordres de Vicente Moreno i amb el qual va aconseguir retornar l'equip balear a la LaLiga 1|2|3; al gener d'aquest any va abandonar el club mallorquí i la resta de la temporada ha vestit la samarreta de la Unión Deportiva Ibiza-Eivissa de la Segona Divisió B. 

 

Així doncs, un dels protagonistes de l'últim ascens del Nàstic tornarà a jugar a les bandes del Nou Estadi durant dues temporades més i durant una més d'opcional, a més, el jugador tindrà la possibilitat d'arribar als 100 partits oficials amb la samarreta grana. Ferran Giner s'incorporarà a l'equip i començarà els entrenaments a partir del 15 de juliol per iniciar la pretemporada amb els nous companys.