Instal·lacions del Duna Arena de Budapest

Ferran Siré i Carles Coll viatgen dissabte per disputar el Mundial de Budapest

Els esportistes del Camp de Tarragona formen part de la convocatòria de la selecció espanyola júnior. El Mundial començarà dimarts 20 d'agost i s'allargarà fins al diumenge 25

La natació més prometedora del Camp de Tarragona torna a tenir una cita vital en el calendari de la temporada. No és una cita més, és la més gran possible: el Campionat del Món Júnior. L'esdeveniment, que celebrarà la seva setena edició a Budapest (Hongria) entre el dimarts 20 d'agost i el diumenge 25, acollirà els nedadors més prometedors de la categoria júnior amb una representació de la selecció espanyola que puja a tretze participants: nou en l'equip femení i quatre en el masculí. I dels nois, la meitat són de casa nostra: el tarragoní Carles Coll anirà en representació del Club Natació Tarraco i el reusenc Ferran Siré ho farà en nom del Club Natació Terrassa.

Siré competirà en dos estils i Coll únicament en braça

El reusenc Ferran Siré entrarà en acció el primer dia de competició i posarà punt final a les seves actuacions en la jornada final del Mundial. El nedador del Terrassa competirà en dues categories i dos estils diferents. Dimarts s'estrenarà amb els 400 metres lliures mentre que diumenge 25 conclourà la seva participació amb els 200 metres papallona. El tarragoní Carles Coll participarà en una competició més (tres) tot i que serà d'un únic estil: braça. El nedador del Tarraco s'estrenarà dimarts 20 amb els 100 metres braça, divendres 23 doblarà la distància amb els 200 metres i dissabte 24 actuarà en la distància més curta: 50 metres.

La competició, que es desenvoluparà en el Duna Arena de Budapest, comptarà amb tretze esportistes en la delegació espanyola. A Siré i Coll els acompanyaran en l'equip masculí Nicolás Garcia (Gredos) i Alejandro Puebla (Cartagena), mentre que el combinat femení estarà integrat per Txell Domènech (Vic), Alba Herrero (Tenis Elche), Sara Lahrach, Laura Garcia i Carla Lanza (Gredos), Carmen Weiler (Delfín), Alba Vázquez (Colombino), Paula Juste (Lleida) i Ainhoa Campabadal (Caldes). L'expedició la completaran els tècnics Santi Veiga (responsable de categories), Xavi Casademont i Paloma Garcia (entrenadors), Javier Bailón (fisio), Jordi Valls (metge) i Blanca de la Fuente (biomecànica).

Ferran Siré competirà en dues categories i dos estils diferents: lliure i papallona
Ferran Siré competirà en dues categories i dos estils diferents: lliure i papallona | CN Terrassa

Carles Coll participarà en tres categoria de braça
Carles Coll participarà en tres categoria de braça | CN Tarraco