Hoquei

Fi a la temporada d'hoquei: Reus i Calafell, a Europa; i el Vendrell torna a l'OK Lliga

S'ha donat per finalitzada la temporada | Es disputarà la Copa del Rei i la Copa de la Reina

Ja hi ha resolució final a les lligues nacionals d'hoquei. La RFEP  ha monitorat la situació actual de totes les competicions amb relació a l'evolució de la pandèmia del coronavirus. La federació ha treballat en la possibilitat de poder continuar i acabar totes les competicions. Un cop dictades les mesures del govern espanyol, la Comissió Delegada de la RFEP ha decidit donar per finalitzades  les lligues d'hoquei.

L'OK Lliga acabada

L'OK Lliga 2019-2020 ha acabat i ja hi ha campió: el FC Barcelona. La RFEP  ha decidit donar per finalitzada la competició i s'ha acordat acabar la lliga en la jornada 25 i, així, donar per campió al líder de la competició. En aquest sentit, el Reus Deportiu finalitza la lliga en quarta posició i jugarà la Lliga Europea, mentre que el Club Patí Calafell ho fa en la vuitena i disputarà la WS Europe Cup, la segona competició a nivell europeu.

A més, pel que fa als ascensos i descensos de l'OK Lliga i OK Lliga Plata, s'ha decidit no celebrar play-off de promoció i no es descendirà cap equip. 

El Vendrell, de nou a l'OK Lliga

La resolució de l'OK Lliga Plata ha anat en la mateixa direcció que la primera divisió d'hoquei patins. La classificació s'ha donat per finalitzada a la jornada 16 de la competició i proclamar campió al primer classificat de cada un dels grups. En aquest sentit, tots dos ascendeixen  a l'OK Lliga. Aquesta resolució afavoreix els interessos del C.E. Vendrell, que anava líder en la classificació i certifica el retorn a la millor categoria. A l'equip del Baix Penedès l'acompanyarà el C.H. Mataró. Així mateix, no hi haurà cap descens ni play-off.

Hi haurà Copa del Rei i de la Reina

La Copa del Rei i la Copa de la Reina de la temporada 2019/2020, finalment, es disputarà. L'esdeveniment coper d'hoquei es jugarà entre els dies 17, 18, 19 i 20 de setembre  de 2020.

Com serà l'OK Lliga 2020/2021?

La crisi del coronavirus ha modificat els plans del món de l'esport. En concret, a l'OK Lliga hi haurà canvis importants. En aquest sentit, la temporada 2020/2021 passarà a jugar-se amb 16 equips, pels 14 que ho feien en l'última temporada. 

Pel que fa l'OK Lliga Plata ho farà amb 24 equips, entre els quals hi haurà els 22 equips que l'han disputat la darrera temporada i que no han ascendit, més dos equips procedents de categories inferiors.