GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Fundació Futbol Base Reus, quasi al 100% d’activitat

Els alevins i el benjamí A masculí i tot el futbol femení tornen a l’activitat iniciant els primers entrenaments de la pretemporada. La setmana vinent s’engegarà la resta del futbol 7
Imatge de l'entrenament del Cadet B a les instal·lacions annexes del Nou Estadi | Xavi Guix / Fundació Futbol Base Reus

 

La Fundació Futbol Base Reus ha vist com aquest dimarts s’han sumat fins a set equips més a l’inici de la pretemporada. L’entitat presidida per Xavi Castro segueix fent passes endavant i tres equips de futbol onze i un de futbol 7 masculí i la totalitat del futbol femení han començat els entrenaments per preparar la campanya 2019-2020 on s’estrenaran com a entitat independent del CF Reus per als pròxims dos anys.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Les sessions, desenvolupades a les instal·lacions de l’Estadi Municipal de Reus, han servit de punt de partida per a set dels setze conjunts del club dividits en les tres categories internes: futbol 11, futbol 7 i futbol femení. Pel que fa al futbol 11, els equips que han començat la pretemporada són els tres alevins: l’Aleví A, l’Aleví B i l’Aleví C. Pel que fa al futbol femení, els tres conjnuts de l’entitat ja vesteixen de curt amb la presència del Juvenil A, el Juvenil B i l’Infantil A, conjunts que la campanya anterior van acabar entre els quatre primers de les seves lligues. L’equip restant en incorporar-se ha estat el Benjamí A, l’únic grup del Futbol 7 que ha tornat a la feina.

 

El femení també ha tornat a la feina | Xavi Guix / Fundació Futbol Base Reus

 

La resta del futbol 7 i el Genuine, a l’espera

No serà fins a la pròxima setmana quan comencin la pretemporada els dos equips restants del futbol 7: el Benjamí B i el Prebenjamí A. Els dos equips més petits de la Fundació es posaran en marxa en els pròxims dies i deixaran únicament el Genuine com a equip pendent d’exercitar-se. Serà a principis de setembre quan l’equip de David Sangrà trepitgi la gespa. A més, el club s’ha marcat l’objectiu d’ampliar el femení de cara a la temporada 2019-2020 amb la creació d’un equip amateur i un aleví.