Onolfo, propietari del CF Reus

Onolfo assegura haver trobat inversors per tornar a la vida el CF Reus

El propietari del CF Reus afirma haver trobat els diners per competir la campanya 2021-2022. Afirma que LaLiga es va prometre a readmetre el club a Segona si troba entre cinc i set milions d’euros

Clifton Onolfo afirma haver trobat els diners per a tornar a la vida al CF Reus la temporada 2021-2022. D’aquesta manera, l’empresari nord-americà torna a pujar a l’escenari després de viure des de la distància la lenta evolució de la seva entitat per culpa de la Covid-19. Onolfo ha tornat a casa nostra i ho fa amb una nova promesa sota el braç que dona esperances de supervivència al club roig-i-negre.

En una entrevista a Canal Reus, Onolfo ha afirmat que ha convençut a inversors  per posar la injecció de diners que l’entitat necessita per poder tornar a l’activitat. El propietari de la Societat Anònima Esportiva, que es troba a un hotel de la Costa Daurada des de fa uns dies, argumenta que no es va poder portar a terme els tràmits legals en temps i forma per culpa del coronavirus, ja que ni ell ni els seus advocats podien viatjar ni els jutjats estaven operatius: «Durant la pandèmia vam haver de presentar els documents per correu electrònic, ja que no podíem viatjar a Espanya i els jutjats estaven tancats per la Covid-19. Ara que els jutjats ja estan oberts, els nostres advocats ho estan presentant formalment», ha explicat Onolfo a Canal Reus.

El projecte immobiliari ja no és una prioritat

Si quelcom s’ha encarregat Clifton Onolfo i el seu entorn de deixar clar des de la seva arribada a la capital del Baix Camp és que venien a invertir en un club i un territori: «Abans que tot, som inversors immobiliaris, el principal motiu que ens va fer venir a Reus no només va ser el futbol, sinó la combinació entre el futbol i la construcció d’un hotel a la ciutat que pogués acollir jugadors internacionals».

Tot i que Onolfo insisteix en la promesa que li van fer de poder construir, ara afirma haver modificat les idees inicials: «Aquest era el nostre projecte original però vam haver de modificar-lo per a què només fos un esportiu perquè l’Ajuntament no està disposat a cedir-nos els terrenys o buscar-ne de nous pròxims al centre. Si trobem terreny al centre de la ciutat per construir el camp, compteu amb el nostre suport però aquesta ja no és la nostra gran preocupació».

Aparaulada una readmissió a Segona?

Pel que fa al terreny purament esportiu, el nord-americà afirma que «en les pròximes dues setmanes tot s’hauria de posar a lloc entre el jutge i els creditors, els jugadors del filial han estat pagats  pels diners rebuts de la lliga i ara tenim la possibilitat de fitxar, ara tenim un projecte viable». A més, s’ha encarregat de deixar clar que LaLiga, presidida per Javier Tebas, s’hauria compromès amb ell a readmetre el CF Reus a Segona Divisió si troba entre cinc i set milions d’euros, xifra que hauria trobat en uns inversors que estarien disposats a posar-la independentment de la categoria on jugui el primer equip ganxet.

Mentrestant, se segueix esperant la resolució definitiva del Tribunal Administratiu de l’Esport, fet que ajudarà a saber quin serà el paper del CF Reus en la temporada 2020-2021 que començarà els pròxims mesos.