Onolfo dona senyals d’activitat el dia del primer aniversari del darrer partit del CF Reus

El propietari nord-americà, darrere del compte de Twitter oficial del club, dona detalls del possible acord amb el Toronto. Avui 12 de gener fa un any del darrer partit del primer equip
Imatge del gol de Querol, el darrer en la història del primer equip del CF Reus | Laia Solanellas

 

El 12 de gener serà una data que no oblidaran fàcilment els aficionats i tothom qui tingui relació amb el CF Reus Deportiu. Aquest dia de l’any 2019 passarà a la història com la data on el primer equip roig-i-negre va disputar el seu darrer partit. Va ser a l’Estadi Municipal i davant el Numancia, encontre que va finalitzar amb empat (1-1) gràcies a un gol de David Querol en el temps de descompte. Aleshores no s’era conscient que aquell seria el darrer partit, ja que s’estava enmig del procés de venda del club, tot i que es començava a sospitar.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El del Numancia va ser el darrer partit de la primera volta i la suspensió del duel davant Las Palmas, corresponent a la primera jornada de la segona meitat de lliga, era una possibilitat. Després de contradir la Real Federación Española de Fútbol, LaLiga va ajornar el matx i els fets posteriors es van accelerar amb la venda de la SAD a Russel Platt i Clifton Onolfo el 21 de gener, tot i que no va servir de res i l’expulsió es va confirmar el dia 28.

 

Onolfo parla al Twitter del club

Precisament un any després del darrer partit dels ganxets, el propietari de la SAD roig-i-negre Clifton Onolfo ha parlat a Twitter utilitzant el compte oficial del club (@cfreusdeportiu). Després de donar senyals de vida el dia d’any nou, Onolfo ha compartit en les últimes hores dos missatges amb dos objectius ben clars: recordar que se segueix treballant.

 

Clifton Onolfo trenca el seu silenci | Joan Alfons López

 

En el primer text, el nord-americà recorda indirectament que està lligat de mans i peus i que és David López, l’administrador concursal, qui és l’únic representant legal de l’entitat. Afirma que López es troba actualment lluitant als despatxos per a recuperar la plaça a Segona Divisió després d’aconseguir un triomf provisional amb la decisió del Tribunal Administrativo del Deporte (TAD) de no donar per vàlida l’exclusió del primer equip a Segona B per no haver pagat un aval de més de 400.000 euros.

 

D’altra banda, Onolfo ha donat més detalls de la possible aliança amb el Toronto que fa mesos que divulga. S’afirma que s’està preparant durant aquest mes de gener una visita del president del Toronto FC a la capital del Baix Camp amb l’objectiu general de posar els fonaments al futur del futbol base del CF Reus. A més, deixa entreveure que l’aliança passaria per l’arribada de setze futbolistes de l’entitat canadenca, vuit per al primer equip i vuit per al segon, acompanyats de tècnics. Nou missatge ple d’intencions que, de moment, és paper mullat perquè, com recorda el mateix Onolfo, el club està sota la direcció de l’administrador concursal.