GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El futbol torna a l'Estadi Municipal amb el Trofeu Ciutat de Reus Juvenil

L’Ajuntament i la Fundació Futbol Base Reus creen el Trofeu Ciutat de Reus Futbol Juvenil. L’esdeveniment s’estrenarà dimarts vinent a les 19.00 hores amb un partit contra el juvenil B del Villarreal
El futbol tornarà a l'Estadi amb el 1er Trofeu Ciutat de Reus Juvenil | FFBR

 

El futbol roig-i-negre de la ciutat de Reus no vol deixar de bategar i per aconseguir-ho, la Fundació Futbol Base Reus té molt a dir. Aquest matí s’ha realitzat l’acte de presentació de la primera edició del Trofeu Ciutat de Reus Juvenil, partit que servirà per realitzar la presentació de tots els equips de l'independitzat futbol formatiu del CF Reus Deportiu. L’esdeveniment es produirà dimarts 17 de setembre a les 19.00 hores a les instal·lacions de l’Estadi Municipal i enfrontarà el Juvenil A de la Fundació contra el Juvenil B del Villarreal.

 

El Villarreal, present

El conjunt castellonenc, que guarda molt bona relació amb el futbol formatiu roig-i-negre, es desplaçarà a la capital del Baix Camp per disputar la primera edició de la competició. L’encontre servirà també per a què una hora abans de l’inici del matx (18.00 hores) es realitzi l’acte de presentació de tots els equips que formen el primer any competitiu de vida de la Fundació Futbol Base Reus. L’esdeveniment, possible gràcies a les actuacions de la mateixa Fundació i al vistiplau de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus, servirà per donar una empenta més al projecte de l’entitat presidida per Xavi Castro amb el repte de salvar tots els bons anys de treball realitzat al CF Reus.

 

Josep Cuerba, regidor d’Esports, ha explicat que aquest acte «s’emmarca en l’acord entre la Fundació i l’Ajuntament de Reus per a la promoció del futbol base, el futbol femení i l’equip Genuine amb l’objectiu de mantenir i potenciar, la qualitat i els valors  del futbol formatiu de l’entitat». Aquest acord també estableix el suport municipal, mitjançant la posada a disposició de la Fundació de les instal·lacions esportives, assumint l’Ajuntament el cost d'aquestes. El consistori ha destacat mitjançant Cuerba la dificultat de «constituir la fundació, informar i aglutinar en el projecte a totes les famílies i assolir una excel·lent resposta de les empreses i marques comercials de Reus i entorn». La relació entre ambdues parts seguirà enfortint-se, ja que es preveu que es consensuï un pla de treball per la consolidació i progressió de l'entitat.