Les VIII Trobades Territorials Femenines de futbol, dissabte a Salou

L’esdeveniment, organitzat per la Federació Catalana de Futbol, reunirà el millor futbol femení formatiu de Catalunya en el Complex Esportiu Futbol Salou
Imatge d'arxiu d'una edició anterior de les Trobades Territorials Femenines | FCF

 

El futbol femení de Catalunya té una important cita aquest dissabte 15 de juny a les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou on es desenvoluparà la vuitena edició de les Trobades Territorials Femenines, esdeveniment que ajuntarà el millor futbol base femení del país en un torneig de delegacions territorials on, en tres diferents categories d’edats, es lluitarà pel títol de campiones al llarg de 87 encontres que es disputaran tots entre les 9.15 hores i les 19.45 hores.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Un clàssic englobat en la campanya #Orgullosa

Les Trobades Territorials Femenines és un torneig que se celebra des de l’any 2012 i que des de la campanya passada està dins de la campanya #Orgullosa, moviment fomentat des de la Federació Catalana de Futbol per promocionar i potenciar el futbol femení del país. En aquesta vuitena edició, la competició agruparà catorze equips que representaran les delegacions de la FCF arreu del territori per disputar un total de 87 partits sense sortir de les instal·lacions en categoria juvenil-cadet, infantil i aleví.

 

La campanya Orgullosa de la FCF. present | Joan Alfons López

 

Els catorze equips, que vestiran una samarreta d’un color diferent amb el nom de la delegació que representin, quedaran dividits en quatre grups: dos de quatre conjunts i dos de tres. Concretament quedaran dividits de la següent manera.

 

Grup A: Tarragona, Lleida, Vallès Occidental-Terrassa i Bages-Berguedà-Cerdanya

Grup B: Barcelona, Terres de l’Ebre, Vallès Oriental i Osona

Grup C: Penedès-Garraf, Girona i Maresme

Grup D: Baix Llobregat, Vallès Occidental-Sabadell i Anoia

 

A les semifinals, que es disputaran a les 17.30 hores, es classificaran els quatre campions de grup i es preveu que les grans finals es juguin a partir de les 19.15 hores pel que fa a la categoria infantil i aleví i a les 19.45 hores per a la categoria cadet-juvenil. Cal recordar que els encontres de futbol 11 duraran 40 minuts i es dividiran en dues parts de 20 minuts mentre que els de futbol 7 duraran 30 minuts en dues parts de quinze.

 

Horaris dels partits de la delegació de Tarragona

9.15 hores: Tarragona-Vallès Occidental Terrassa

10.45 hores: Lleida-Tarragona

12.15 hores: Tarragona-Bages Berguedà Cerdanya

Més notícies de la categoria Esports