El Nàstic Genuine rebent el suport dels seus seguidors

Tres victòries del Nàstic i moltes lliçons en la segona fase de LaLiga Genunine

Els grana guanyen els tres partits que juguen i viuen en un dels moments més emocionants del torneig: marca una jugadora grana i l’equip rival el celebra amb ella

LaLiga Genuine no deixa de donar lliçons jornada rere jornada. La competició ideada a can Nàstic i desenvolupada per LaLiga ha celebrat aquest cap de setmana la primera part de la segona fase que s’ha desenvolupat a les instal·lacions de la ciutat esportiva del Sevilla FC i que ha reunit a la meitat de la competició. En aquest grup hi ha format part el Nàstic que dirigeix Rafel Magrinyà i ho ha fet amb una triple victòria en els tres encontres que ha disputat. Ara bé, més enllà del número en el marcador, aquesta competició és una lliçó de vida i d’esportivitat constant. I aquest cap de setmana s’ha tornat a demostrar.

Un exemple per treure’s el barret

El Nàstic ha viscut en primera persona un dels detalls més emocionants de la trobada a Sevilla. Durant el partit entre els grana i l’Athletic Club celebrat diumenge, el conjunt basc es va posar tothom a la butxaca després de veure com una jugadora grana marcava un gol i, sense pensar-s’ho, es dirigia a ella per celebrar-ho amb la resta de jugadors i companys del Nàstic. Era el gol de l’equip contrari però els integrants de l’Athletic Club han anat més enllà dels colors i s’han unit al motiu d’alegria.

Aquest emocionant moment es vivia en un partit que el Nàstic ha acabat guanyant per 1 a 2, tancant amb tripleta de triomf la jornada de dissabte on van imposar-se per 3 a 0 al Zaragoza i per 0 a 4 al ValladoliDi, nom oficial de l’equip Genuine del Real Valladolid. La pròxima cita de la competició serà a finals de mes, concretament el 28 i 29 de febrer i l’1 de març amb la segona part de la segona fase que se celebrarà a les instal·lacions del Real Betis i que, en aquesta ocasió, comptarà amb la presència de l’equip genuine de la Fundació Futbol Base Reus.


Comentaris