Álex Quintanilla posa amb l'escut del Nàstic

Álex Quintanilla, el quart central de la plantilla del Nàstic

El defensa basc es converteix en el quart central de la plantilla de Toni Seligrat per a la competició oficial 2020-2021 que començarà en un mes

El Nàstic de Tarragona ha anunciat la contractació del defensa Alexander Quintanilla Urionabarrenetxea, central conegut futbolísticament com a Álex Quintanilla. Nascut a Bilbao fa 30 anys, el nou jugador grana ha signat un contracte per una única temporada amb opció de renovació fins al juny del 2022.

Excompany de Carbia a l’Ibiza

Quintanilla arriba al Nàstic com a agent lliure després de finalitzar el seu contracte amb l’Ibiza, conjunt amb el qual va disputar una desena de partits en el grup I la temporada 2019-2020. Prèviament ha defensat els colors del Córdoba, el Mirandés i l’Almería a Segona Divisió i de l’Alavés, el València Mestalla i el Barakaldo a Segona Divisió B.

El defensa basc va formar-se en les categories inferiors de l’Athletic Club durant deu anys abans d’abandonar la disciplina bilbaïna. Segons el mateix Nàstic, Quintanilla «aportarà ordre i contundència a la línia defensiva amb uns 185 cm d’alçada que dotaran de bon joc aeri i seguretat en les accions a pilota aturada, sumat al seu bon bagatge a la categoria».

Amb l’arribada del defensa de 30 anys, el conjunt dirigit per Toni Seligrat compta amb quatre centrals en el primer equip: Jesús Rueda i Pol Domingo, que continuen respecte a la temporada passada i les cares noves de Marc Trilles i el mateix Álex Quintanilla.