Xavi Bartolo observant el seu equip al costat d'Abel Mourelo

El Nàstic destitueix Xavi Bartolo i fitxa Toni Seligrat

El tècnic lleidatà i Abel Mourelo, el segon entrenador, deixen de ser els responsables de la banqueta del Nàstic després de la derrota al camp del Sabadell. Toni Seligrat pren el relleu a la banqueta

Ja és oficial: Xavi Bartolo ha deixat de ser entrenador del Nàstic aquest vespre. Ha estat la crònica d’una destitució molt més que anunciada després que el Consell d’Administració traslladés a la plantilla grana un ultimàtum que exigia la victòria a la Nova Creu Alta de Sabadell o el tècnic seria la peça sacrificada. Els moviments a les oficines de la Budallera s'han produït a la velocitat de la llum i el club grana ha informat fa uns minuts que Toni Seligrat és el nou entrenador fins a finals de temporada. El tècnic valencià de 51 anys ha arribat a un acord amb els tarragonins per fer-se càrrec de la banqueta per aportar la seva experiència després d'entrenar equips com el Lleida Esportiu, el Sabadell i l'Alcoyano, entre altres. Seligrat arribarà a Tarragona en les pròximes hores i dimarts ja dirigirà la primera sessió amb els seus nous jugadors.

Després del 2 a 0 patit i de tornar a Tarragona, els directius de la Societat Anònima Esportiva del Nàstic han decidit rescindir el contracte laboral de Bartolo. A la sortida del lleidatà, se suma la d’Abel Mourelo, mà dreta a la banqueta. Amb la destitució de Bartolo, el Nàstic posa un nom més a la llarga llista d’entrenadors que han passat en els darrers tres anys. Divuit mesos on han ocupat la banqueta grana Vicente Moreno, Juan Merino, Nano, Lluís Carreras, Rodri, Gordillo i Enrique Martín.

Toni Seligrat a la sala de premsa del Nou Estadi
Toni Seligrat a la sala de premsa del Nou Estadi | Joan Alfons López

Toni Seligrat al Nou Estadi el maig del 2015
Toni Seligrat al Nou Estadi el maig del 2015 | Joan Alfons López


Comentaris
Toño Casanova
Y Andreu pa cuando?