El Nàstic Genuine 2019-2020 es presenta en una nova jornada del Voluntariat Grana

340 voluntaris i treballadors de BASF formaran part de la primera jornada de LaLiga Genuine que s’estrenarà divendres al Nou Estadi. Dissabte i diumenge, els partits a Salou
L'equip Genuine, presentat | Gimnàstic

Més de 340 voluntaris participaran de la primera jornada de la tercera temporada de LaLiga Genuine entre el divendres i el diumenge. El Nàstic va celebrar aquest dilluns una nova jornada del Voluntariat Grana al Pavelló del club per acabar de formar els integrants i membres de BASF i, de pas, realitzar la presentació dels setze jugadors convocats de l’equip Genuïne amb els capitans Rubén Almazán i Álvaro Cano al davant.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els 340 voluntaris participants en aquesta edició provenen del Col·legi Sant Pau Apòstol, l’Institut Martí i Franquès, l’Escola Mare Nostrum, el Col·legi La Salle de Tarragona, així com voluntaris del Nàstic i treballadors de la companyia BASF.

El Voluntariat Grana, present al Pavelló del club | Gimnàstic

Orgull i privilegi per al Nàstic

Bito Fuster, coordinadora del Voluntariat Grana, reconeixia aquest dilluns a Tarragona Ràdio que «és un orgull i un privilegi per al Nàstic poder comptar amb més de 340 persones que donin suport a l’organització, tenim molts perfils de gent jove i voluntaris grana que ja ajuden en els dies de partit del primer equip». Durant l'acte també ha participat el director de comunicació i relacions institucionals de BASF Espanya i Portugal, Xavier Ribera, qui s’ha encarregat d’explicar la importància de ser voluntari i els beneficis que aporta, destacant el treball en equip i la unió que genera.

Fuster explica que «tots els voluntaris poden participar en totes les jornades, dependrà de la disponibilitat. La franja més important és la de divendres a la tarda. Dissabte i diumenge necessitem voluntaris de recull pilotes, animació, etc». Una tasca que ha anat acompanyada de l’ajuda de Rubén Almazán i Álvaro Cano, realitzant visites al Museu del Nàstic per identificar-se més amb el projecte: «Els nous voluntaris han passat pel Museu i han rebut la xerrada del Rubén i de l’Álvaro, això els ajuda a contextualitzar i normalitzar la discapacitat».

El Voluntariat Grana segueix creixent | Gimnàstic

Cal recordar que divendres 15 de novembre, a partir de les 20 hores, tindrà lloc la posada en escena sobre la gespa del Nou Estadi de la primera jornada de LaLiga Genuine, espai on desfilaran els 36 equips participants Mentre que dissabte i diumenge es jugaran els partits de futbol al Complex Esportiu Futbol Salou.

L'Álvaro Cano i el Rubén Almazán explicant als presents LaLiga Genuine | Gimnàstic

"🏍 Tortosa rep amb honors a Jeremy Alcoba, campió de Moto3 júnior" "🚗 Finalitza amb èxit el V Rally Costa Daurada Legend"