Duel directe del Juvenil A del Nàstic al camp de l'Europa

Els grana visitaran dissabte l'Europa, rival que suma els mateixos punts que el Nàstic que es mostra molt sòlid en defensa però quelcom escàs de gol en la punta d'atac
El juvenil vol la quarta victòria de la temporada | Joan Alfons López

El Juvenil A del Nàstic de Tarragona afrontarà dissabte a les 17.15 hores la desena jornada de lliga en el grup III de Divisió d'Honor Juvenil visitant el camp de l'Europa. L'equip que entrena Dani Vidal vol fer bons els dos darrers empats contra l'Stadium Casablanca i l'Espanyol per fer un petit salt a la classificació i situar-se a la cua dels quatre primers, quelcom més distanciats del grup establert en la zona mitjana de la taula.

Poc gol davant i darrera

L'Europa és, estadístiques en mà, un dels equips amb menys gols d'aquesta lliga. Després de nou jornades, els barcelonins només han marcat sis gols. Tot i el poc olfacte, ja acumulen dotze punts, situant-se novens a la taula. És a dir, un gol europeista té un valor actual de dos punts. Això és possible gràcies al seu bon rendiment en defensa després d'haver encaixat únicament set dianes. Dani Vidal, tècnic grana, avisa d'aquest aspecte de l'Europa: «Ells defenen molt bé, és molt difícil generar-los ocasions, concedeixen molt poc i també generen perill amb molt poc. Són perillosos en joc directe i transicions. A més, a pilota aturada és un equip que està molt treballat. No generen moltes ocasions en un partit, se senten més còmodes sense pilota i buscant el contraatac».

Vidal no dubta que els barcelonins són «un rival molt complicat» però diu que «és un partit que pot ser molt important per a nosaltres; si guanyem, es multiplicarà el valor dels empats que hem sumat; ells pensaran el mateix, això farà que el partit es dificulti. Hem de ser nosaltres, la nostra identitat no l'hem perdut contra ningú». El duel es disputarà al Nou Sardenya i serà el cinquè de la desena jornada de lliga.

"⚽ Josep Maria Andreu es reuneix amb el vestidor del Nàstic i Brugui parla al respecte" "🚗 Reus, a punt per al V Rally Costa Daurada Legend"