Imatge d'una Junta General d'Accionistes

El Nàstic preveu 156.000 euros de pèrdua per aquesta temporada

Els grana celebren una Junta General d’Accionistes peculiar per la Covid-19 on aprova totes les gestions realitzades pel Consell d’Administració

La Societat Anònima Esportiva del Club Gimnàstic de Tarragona ha realitzat aquesta tarda la Junta General d’Accionistes més peculiar de la seva història per culpa de la Covid-19. El Consell d’Administració grana i una vintena d’accionistes s’han reunit al Pavelló de la Budallera per aprovar per unanimitat totes les gestions dels dirigents grana i donant llum verda als números econòmics tancats de la campanya passada i els previstos per a l’actual.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Reduint el cop de la Covid-19

La reducció d’ingressos és un factor que el Nàstic  i tota empresa ha hagut de fer front en els darrers mesos per l’impacte de la Covid-19 en la nostra societat. Els grana, no exempts, han vist com enguany únicament han pressupostat uns ingressos de 2.981.000 euros, xifra que augmenta fins als 4.831.000 gràcies a una ajuda de LaLiga pel valor de la plaça al futbol professional que el conjunt grana haurà de tornar a l’estament presidit per Javier Tebas el dia que el club torni al futbol professional.

Tot i aquest ingrés, les pèrdues segueixen sent superiors. El Nàstic té previst gastar 5.037.000 euros, xifra que provocarà un dèficit de 156.000 euros quan es tanqui la campanya el 30 de juny del 2021. Josep Maria Andreu, president grana, ha advertit que «som conscients que serà una temporada difícil i complicada, intentarem fer tot el que puguem per intentar no acabar amb dèficit». Pel que fa a la campanya 2019-2020, la SAE va tancar el 30 de juny del 2020 amb un benefici de 19.359 euros. Pel que fa al capital social de la Societat Anònima es manté en 6.937.400 euros. 

En l’àmbit social, el club disposa actualment de 6.223 socis: «Estem molt contents de la resposta i la fidelitat dels socis del Nàstic; pròximament, quan puguem accedir al Nou Estadi, ens donaran el plus necessari per aconseguir els objectius marcats, els trobem a faltar». Andreu també ha recordat el doble objectiu del primer equip aquesta temporada: assegurar-se un lloc a la Segona Divisió B en primera instància i lluitar per tornar al futbol professional.