Guillem Jaime al Nou Estadi

Guillem Jaime arriba al Nàstic i Prudhomme, Prats i Pereira surten

Els grana conclouen el mercat de fitxatges amb tres sortides i un fitxatge d’un futbolista del territori

Anar líder destacat i no perdre des de la primera jornada de lliga no ha estat una excusa per a què el Nàstic no surti teòricament reforçat del mercat de fitxatges d’hivern. El conjunt grana ha tancat quatre moviments en les darreres hores abans de tancar-se la possibilitat de modificar les plantilles a Segona B i ha efectuat tres sortides i un fitxatge. Diuen adeu a la disciplina grana el migcampista Lucas Prudhomme, l’extrem Pol Prats i el davanter Jonathan Pereira, mentre que arriba a l’equip de Toni Seligrat el lateral dretà tarragoní Guillem Jaime.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Jaime, competència per Albarrán

La cara nova del darrer dia de mercat ha estat la de Guillem Jaime Serrano. El tarragoní de 22 anys arriba a l’equip de la seva ciutat cedit  pel CD Castellón fins a finals de temporada amb l’objectiu de generar competència a Carlos Albarrán i intentar gaudir de minuts abans de tornar a territori valencià. En aquesta primera meitat de temporada, Jaime havia jugat 11 partits a Segona Divisió i segons el club grana aportarà «velocitat, seguretat  en defensa i bona projecció ofensiva  al lateral dret de l’esquema de Toni Seligrat», a més de gaudir de polivalència que «li permet també ocupar el lateral esquerre i l’extrem dret de l’atac».

Adéu a Pereira i Prudhomme i Pol Prats, cedits

En el capiíol de sortides, es confirma l’adeu definitiu a Jonathan Pereira. El veterà davanter gallec va arribar a Tarragona el passat estiu del 2019 amb el cartell de fitxatge estrella per encapçalar el projecte grana. Després del seu baix rendiment, Pereira es va quedar sense lloc al Nàstic d’aquesta campanya i ha estat des de principis de campanya sense fitxa. Ara es desvincula totalment després de l’acord arribat entre el club i el futbolista.

Pel que fa a Prudhomme  i Pol Prats, ambdós surten cedits amb l’objectiu que tornin a la disciplina nastiquera la pròxima campanya. El migcampista de 21 anys marxa a jugar al Differdange 03 FC de la Primera Divisió de Luxemburg mentre que Pol Prats s’incorpora a la disciplina de la Unió Esportiva Olot fins a finals de l’actual campanya amb el repte de gaudir dels minuts que no ha tingut a Tarragona.