El CF Vila-seca presenta els seus equips per la porta gran

El conjunt groc realitza una espectacular presentació de tot el seu futbol amb un espectacle de llums i colors que va meravellar els més petits de la base
L'acte es va desenvolupar a l'Estadi Municipal d'Esports de Vila-seca | CF Vilaseca

El CF Vila-seca va viure dissabte una jornada especial. El club groc, que viurà la 53a temporada aquesta campanya 2019-2020, va realitzar dissabte la presentació de tots els seus equips. Aquest acte, habitual en els clubs esportiu quan comença l’any esportiu, no destacaria d’un altre qualsevol si no fos perquè els vila-secans ho van realitzar per la porta gran. Una pantalla gegant, un escenari amb un teló on anaven apareixent els jugadors i un espectacle d’animació amb un presentador i un joc de llums i colors va provocar que el club es presentés al seu públic per la porta gran.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

27 equips amb ganes de donar guerra

Es van presentar uns 340 federats entre els 27 equips en competició que té el CF Vila-seca, sent el primer equip del grup segon de Tercera Catalana el conjunt més destacat, sense oblidar el conjunt que competeix en el grup 7 de la Lliga Nacional Juvenil. L’esdeveniment va comptar amb la presència de la junta directiva de l’entitat i també de representació federativa com Josep Vives (vicepresident de la Federació Catalana de Futbol), Rafa Pinedo (directiu de la Real Federación Española de Fútbol) i Diego Ávila (delegat comarcal de la FCF al Tarragonès). L’Ajuntament també hi va ser amb la presència de l’alcalde Pere Segura i els regidors Josep Toquero i Manuela Moya.

Un dels equips del futbol base del CF Vilaseca | CF Vilaseca

"👟 La XI Ultra Trail de la Serra de Montsant, a punt" "Xavi Bartolo, protagonista del Sempre Nàstic. Vols fer-li alguna pregunta? Deixa'ns-la!"