El Rubí, moments abans de tornar cap a casa

El CF Reus B no es presenta davant el Rubí i serà exclòs de Primera Catalana

La FCF expulsarà de Primera Catalana el filial roig-i-negre després de no presentar-se davant el Rubí. És la segona incompareixença i dimecres es pot fer oficial l’exclusió

El CF Reus Bserà expulsat de Primera Catalana després de no presentar-se en el duel davant la Unió Esportiva Rubí que s’havia de jugar a les 17.00 hores d’avui diumenge i que, com era d’esperar, no s’ha disputat. L’entitat reusenca no té cap futbolista en plantilla i el filial ganxet no està en condicions de competir després de no poder contractar cap futbolista ni tenir cap estructura esportiva muntada. Després de patir la primera incompareixença davant el Llagostera B i ajornar els dos següents encontres, avui el CF Reus B ha comès la segona falta després de no presentar-se a jugar el partit contra el Rubí al Camp Municipal Mas Iglesias i la seva exclusió de Tercera Divisió és imminent.

No serà fins dimecres quan el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol es reunirà com és habitual i decidirà totes les qüestions relacionades amb el futbol d’aquest cap de setmana. Si es repeteixen els patrons que van marcar l’exclusió del CF Reus de Tercera, la FCF anunciarà dimecres l’expulsió del filial roig-i-negre de Primera Catalana i el seu conseqüent descens a Tercera Catalana. Els reusencs perdran la categoria esportiva perquè actualment ja ocupa les places de descens i també perdran una altra pel castic administratiu.

D’aquesta manera, el club segueix perdent actius i ara disposa únicament d’una plaça a Segona Catalana corresponent al primer equip del CF Reus i una altra de Tercera Catalana corresponent al CF Reus B. Tot i que Clifton Onolfo i els seus assessors han buscat guanyar temps per intentar trobar una solució, aquesta no ha arribat i la ciutat de Reus es quedarà sense futbol dels roig-i-negre. Després de la imminent expulsió del CF Reus B, els millors representants de futbol a la ciutat seran el Reddis, el Mas Pellicer i la Unió Astorga, integrants del grup 2 de Tercera Catalana.

El Mas Iglesias, completament tancat
El Mas Iglesias, completament tancat | Joan Alfons López

Els jugadors del Rubí arribant a les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal Mas Iglesias
Els jugadors del Rubí arribant a les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal Mas Iglesias | Joan Alfons López

 

La UE Rubí ha viatjat per a res
La UE Rubí ha viatjat per a res | Joan Alfons López

 

Sergio Sánchez, Èdgar Boada i Christian Peraire, els tres àrbitres del matx amb el delegat del Rubí
Sergio Sánchez, Èdgar Boada i Christian Peraire, els tres àrbitres del matx amb el delegat del Rubí | Joan Alfons López

Comentaris