Jordi Prades a punt d'executar una falta

Màxima exigència i dificultat per al Valls i El Catllar

Ambdós conjunts de Primera Catalana, que fa moltes setmanes que no guanyen, visiten els camps de dos equips de la zona alta. El Catllar juga contra el líder indiscutible

La Unió Esportiva Valls i el Club Esportiu El Catllar afronten un cap de setmana de màxima exigència quan la classificació comença a collar i es comença a fer necessari sumar una victòria. Els vallencs, que encara no han sumat un triomf aquesta campanya, juguen al camp del Sant Just (cinquè) mentre que els catllarencs, que han perdut els darrers cinc partits, visiten la Montañesa  que ha guanyat els vuit partits jugats.

El Valls, dissabte

La UE Valls serà el primer equip que salti a competir. Ho farà dissabte a les 15.30 hores visitant el camp de l’Atlètic Sant Just, cinquè a la taula amb catorze punts després de quatre victòries dos empats i dues derrotes. Els de l’Alt Camp són penúltims amb només quatre punts després de quatre empats i quatre derrotes. Els homes dirigits per Joan Antoni Pallarès encara no han guanyat i hauran de buscar lluny del Municipal del Vilar la primera alegria:  «És evident que els ànims no són els mateixos que a l'inici de temporada però l'equip està amb moltes ganes de canviar aquesta situació i demostrar que la posició a la classificació on ens trobem ara mateix no és la que ens toca», explica el jugador vallenc Edu Vives.

Vives va més enllà i afirma que «en alguns partits mereixíem més, però per detalls no hem pogut sumar de tres. Ara és important intentar deixar la nostra porteria a zero, no encaixa gols i a partir d'aquí l'equip anirà agafant confiança i segur que començarem a sumar de tres en tres». Per deixar la porteria neta, s’haurà d’aturar a Sergio Morgado i Jan Antoni González, màxims golejadors del Sant Just amb sis i quatre dianes, respectivament.

Jordi Prades a punt d'executar una falta
Jordi Prades a punt d'executar una falta | Àngel Ullate

El Catllar, el més difícil encara

Pel que fa al Catllar, l’equip que entrena Àlex González buscarà trencar la ratxa de cinc derrotes seguides visitant diumenge a les 12.00 hores el camp de la Montañesa, líder de la lliga amb vuit victòries en vuit jornades. Els barcelons, favorits per ascendir a Tercera, no voldran cedir els primers punts de la campanya contra uns catllarencs necessitats d’alegries després de cinc derrotes seguides. Jordi Prades, jugadors groc, reconeix que travessen una «situació complicada, crec que no havia perdut mai cinc partits seguits. Hem de pensar que el futbol no sempre és fàcil, ara anem al camp del líder i tot apunta al fet que hem de perdre per la dinàmica que portem els dos equips però estic motivat, crec que ho podem aconseguir».

Prades defens que «excepte un parell de partits, la resta els hem competit tots. La darrera derrota va ser molt injusta però quan estàs en dinàmica negativa, et costa molt marcar i t’arriben un cop i et fan gol». Tot i la dificultat de la situació, «és un repte bonic, estem treballant bé però no estan sortint les coses, fan molta falta els punts» i avisa que el camp de la Montañesa «és petit i tenen un joc força contundent, reben moltes targetes, haurem d’estar junts i haurem de sortir al 110%». El dorsal 10 dels catllarencs reconeix que «tot i que estem una mica frustrats perquè hem merescut més, tenim la mentalitat de treballar, treballar i treballar fins que arribi la victòria. Com més setmanes perds, més a prop ets de guanyar».