Roben tot el material del Tarragona FC i deixen el club sota mínims

El club ha patit un important robatori de material dels entrenaments de futbol. La secció de bitlles catalanes, també afectada. És el tercer cop que ho pateixen en el 2019
El Tarragona FC presentarà una denúncia aquest dimarts | Tarragona FC

El Tarragona Futbol Club tancarà l'any 2019 a la comissaria. L'entitat presidida per Manel Roselló finalitzarà el present any posant una denúncia després de patir un important robatori de material a la seu de les instal·lacions del club, al camp de futbol municipal de La Granja. El degà del futbol tarragoní ha patit aquest dilluns un robatori de quasi el 100% del material esportiu on s'inclouen pilotes de futbol 11 i futbol 7 oficials de la Federació Catalana, pilotes d'entrenament, piques, cons i material divers de bitlles catalanes, deixant pràcticament sota mínims tots els béns esportius de l'entitat.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Tercer cop en el 2019

El material, guardat en un dels recintes de les instal·lacions, estava protegit per un pany a la porta que ha estat rebentat per poder accedir i cometre el furt. A més, els objectes de més valor com les pilotes estaven tancades en uns baguls amb barrots. Tot i que aquest no l'han aconseguit trencar, els lladres han tingut el temps suficient per extreure l'aire de les pilotes per poder-les fer passar entre els ferros i no deixar-ne cap. El club ha estat conscient del robatori aquest dilluns i dimarts faran un inventari del material sostret per ser conscients de forma exacta de la dimensió del mal fet i presentar la denúncia corresponent.

El Tarragona FC ha patit ja tres robatoris en el 2019 | Tarragona FC

Aquest és un nou i dur cop per a un Tarragona Futbol Club que ha patit ja tres robatoris en el 2019. Els dos primers, d'importància menor, i aquest darrer que deixa el club amb una mà al davant i una altra al darrere quan queda una setmana per tornar als entrenaments. L'entitat, implicada en l'ajuda social, és novament colpejada pels amics dels béns aliens: «Ens han entrat a robar una altra vegada, no és la primera. Ara ens han deixat sense res. Presentarem la denúncia i intentarem reposar el material com més aviat millor per tornar a l'activitat la setmana vinent, quan reprenem els entrenaments. Tirarem endavant, som un club petit i humil i això serà un esforç econòmic», ha explicat Manel Roselló.

D'altra banda, el president dels tarragonins ha volgut agrair el tacte de l'Ajuntament de Tarragona. Maria José López, regidora d'esports, s'ha posat ràpidament en contacte amb l'entitat per informar-se sobre el tema i allargar la mà en allò que es pugui. Idèntic moviment al de Joan Jordi Abentin, d'Assemblea per Tarragona. No hi ha cap mena de dubte que aquesta no és forma desitjada pel club roig-i-negre de tancar l'any. Això sí, si quelcom ha demostrat aquesta històrica entitat és que, per molts cops que rebi, sempre s'acaba aixecant.

"🏐 El CV SPiSP ja coneix el rival a les semifinals de la Copa Príncipe 2020" "❗ Un membre clau en la història de la SAE del Nàstic vol desfer-se de les seves accions"