El IV Trofeu Ciutat de Reus, dissabte al Pavelló Olímpic

La secció de rítmica de l’Associació Esportiva Pare Manyanet organitza dissabte la quarta edició d’un torneig que busca promocionar l’esport i la possibilitat de competir sense pressió
El Pavelló Olímpic Municipal de Reus acollirà el torneig | Joan Alfons López 

El Pavelló Olímpic de Reus serà l’escenari escollit per celebrar aquest dissabte 12 d’octubre la quarta edició del Trofeu Ciutat de Reus, competició organitzada per la secció de Rítmica de l’Associació Esportiva Pare Manyanet amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus. L’esdeveniment té com a objectiu promocionar la ciutat de Reus a la resta de gimnastes i clubs, oferir la possibilitat de realitzar aquesta pràctica esportiva fora de la pressió de les federacions i destacar l'esperit d'esforç, sacrifici, entrega i constància d'aquest esport.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Quasi un miler de participants

A més, aquesta quarta edició comptarà amb una novetat important: el vessant solidari gràcies a la col·laboració amb la Càtedra de Dolor Infantil URV - Fundación Grünenthal del Doctor Jordi Miró "Borremos el dolor infantil". La cita esportiva comptarà amb la participació d’uns 960 gimnastes de 46 clubs de vuit comunitats autònomes diferents. Les categories que participaran d’aquest IV Trofeu Ciutat de Reus són la Copa Catalana nivell IV, V i VI, individuals Copa Base, Base i absolut individual masculí.

L’endemà, el dia 13 d’octubre, Reus Esport i Lleure, La Federació Catalana de Gimnàstica i la Secció de rítmica del Pare Manyanet organitzaran la segona fase Copa Catalana Conjunts tardor nivells IV, V, VI i VIII al Pavelló Olímpic de Reus amb el que es comptarà amb la participació de 500 gimnastes.

"Ferran Giner, protagonista del Sempre Nàstic. Vols fer-li alguna pregunta? Deixa'ns-la!" "⚽ QUÈ PASSA AMB EL CF REUS? A qui deu diners? Quan es liquidarà? Totes les respostes! ⬇"