El Club Golf Reus completa la compra del Golf Aigüesverds

El Club Golf Reus tenia fins a principis de gener per completar la compra acordada a l’estiu per un milió d’euros. Després de quatre anys, es desencalla la situació de l’Aigüesverds

El futur del Golf Aigüesverds té un nom ben definit: el Club Golf Reus. Aquest darrer, després de realitzar un recent pagament de 800.000 euros que ha revelat el Diari Més, ha finalitzat el període de compra que va instaurar durant l’estiu passat el Jutjat Mercantil de Tarragona. D’aquesta manera, més de quatre anys després de l’inici del concurs de creditors al Club de Golf Reus Aigüesverds, el final del procés està arribant després d’un llarg període de temps on l’administració concursal del Golf Aigüesverds ha buscat la supervivència de l’empresa.

Una pròrroga per tancar la venda

Tot i que el termini per completar la operació finalitzava el 13 de gener després de 180 dies de termini, no ha estat fins a darrera hora quan, gràcies a una pròrroga, s’ha realitzat el pagament final que completa la venda de les instal·lacions per un valor total d’un milió d’euros. Cal remuntar-se al mes de març del 2015 per trobar l’inici del concurs de creditors. Després de quasi tres anys des de l’inici del procés, l’administració concursal dirigida per Lex Count Consulting va veure aprovada l’apertura de la fase de liquidació a finals de gener del 2018. No va ser fins al mes de juny quan el jutge va aprovar el pla de liquidació i va obrir un període de 20 dies naturals per vendre l’entitat.

En aquell període de temps es va rebre una oferta del Club de Golf Reus SLU per un valor d’un milió (800.000 euros que s’afegien als 200.000 ja dipositats). Tot i que el valor inicial del club era de 2.900.000 euros, la falta d’interès per part dels compradors va acabar reduint la xifra a 1.200.000. D’aquesta manera, el Club de Golf Reus SLU compra el Golf Aigüesverds per 1.000.000 d’euros i també assumeix les despeses que comportin la transmissió de la propietat, quedant exempt de fer-se càrrec del deute laboral amb els treballadors que ha cobert FOGASA.


Comentaris