GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

José Antonio Gordillo: «Esperava una mica més de paciència»

L'extècnic grana marxa trist perquè creia que tindria més marge per treballar però conscient que els resultats manen. El sevillà no considera just el seu comiat
José Antonio Gordillo, acompanyat d'Abel Segovia en el comiat | Gimnàstic

 

José Antonio Gordillo s'ha acomiadat aquesta tarda de la banqueta del Nàstic i ho ha fet en una compareixença de premsa on ha valorat la seva destitució amb una barreja d'agraïment, tristesa i contenció: «És un dia trist, marxo amb pena i decebut. Em fa mal per dins tot, vaig venir a casa corrent per ajudar i ha estat una carrera d'obstacles, hem anat trampejant com hem pogut, no ha pogut ser, els resultats manen i és hora de dir adéu i donar les gràcies a tothom».

 

Ho entén però no ho considera just

El sevillà ha parlat sobre les darreres hores viscudes i ha reconegut que en el fons «no m'ho esperava tan aviat, esperava una mica més de paciència», en referència a la destitució: «La situació era delicada però els punts manen. Sóc home de futbol i ho entenc, no sé per què, potser perquè sóc ximple, després d'un inici complicat jo em veia amb forces i ganes. Ara recuperava gent amb la qual entenia que podíem treure-ho, com crec que ho faran. Amb gent recuperada i un bon resultat, l'equip sortirà».

 

Ho entén però assegura que no és una situació justa per a ell: «Em veia amb forces de treure la situació endavant, ara es recupera gent i jugadors que recuperaran to físic i se sortirà de la situació». Gordillo no s'ha rentat les mans i ha assumit part de la responsabilitat per la situació que viu el club: «Segur que tinc la meva part de culpa, tots n'hem tingut alguna part, el club ha fet el millor que ha sabut, Arnal també. Ha estat un cúmul de circumstàncies, és una situació complicada però estem a la jornada 10, queda temps».

 

Escolta el comiat de José Antonio Gordillo com a tècnic del Nàstic

 

 

Hi ha solució

El ja extècnic grana ha assegurat que «la problemàtica del Nàstic és solucionable, no hi ha deute i ho té tot per crèixer» tot i que ha deixat constància que li va faltar «haver tingut la plantilla que pogués competir durant cada setmana amb només dos o tres. No hem pogut treure rendiment que creiem que podríem treure». Gordillo ha tractat altres qüestions que pots escoltar en el reproductor situat en la part superior al text.