José Antonio Gordillo (Nàstic) serà entrevistat a TarragonaDigital

TarragonaDigital.com entrevistarà dijous al tècnic del Nàstic, José Antonio Gordillo. T'oferim la possibilitat de participar activament deixant la teva pregunta a l'entrenador grana
José Antonio Gordillo passarà per les càmeres de TarragonaDigital | Joan Alfons López

José Antonio Gordillo, entrenador del Gimnàstic de Tarragona, serà el pròxim entrevistat en clau esportiva a TarragonaDigital.com. El sevillà serà el protagonista d'aquesta setmana dins de la cobertura informativa de l'entitat nastiquera i analitzarà l'actualitat que envolta l'equip, el mercat de fitxatges, valorarà la pretemporada quallada pel seu equip i comentarà les sensacions abans del debut contra el Tenerife dilluns 20 d'agost a les 20.00 hores, entre d'altres qüestions. A més, us oferim la possibilitat de participar activament de l'entrevista que es realitzarà dijous 16 d'agost a les instal·lacions del Nou Estadi de Tarragona. Podeu deixar les vostres qüestions mitjançant el correu electrònic esports@tarragonadigital.com i també podeu col·laborar mitjançant les xarxes socials mencionant @EsporTGNDigital a Twitter o aprofitant l'enllaç a Facebook. El mateix dijous a les 10.00 hores finalitzarà el període per participar, quedant excloses totes les preguntes que arribin posteriorment a aquest termini temporal.

El repte de Gordillo per encapçalar un nou Nàstic

José Antonio Gordillo (44 anys) és la cara més visible del nou projecte del Nàstic. Juntament amb el director esportiu Arnal Llibert, Gordillo és la màxima expressió del conjunt tarragoní després de tancar l'etapa amb Promoesport al càrrec de la direcció esportiva. Home de confiança del president Josep Maria Andreu, el tècnic sevillà ja va ser capaç d'aconseguir la permanència la temporada passada guanyant els tres darrers encontres de lliga i enguany enceta el projecte des del dia u, formant un equip al seu estil futbolístic que buscarà, una temporada més, la permanència en la categoria de plata del futbol estatal. Després d'ocupar durant anys tasques de despatx en el món del futbol, el de Morón de la Frontera (Sevilla) fa el salt a les banquetes per liderar el projecte d'un Nàstic que ja el va marcar fortament durant la seva etapa com a futbolista.

La publicació de l'entrevista, dijous al vespre

Aquesta entrevista, com totes les que es realitzaran durant la temporada, es publicarà durant la tarda o vespre del mateix dia de la realització d'aquesta. TarragonaDigital.com us oferirà en format vídeo tota la conversa amb el protagonista nastiquer, arxiu que anirà acompanyat d'un resum mitjançant un text i diferents fotografies.

"El Reus Deportiu fitxa el setè jugador de pista que desitjava el tècnic Jordi Garcia" "HORARIS: L'Osasuna-CF Reus i el Córdoba-Nàstic de Copa del Rei ja tenen horaris"