GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

PORTADES

Les portades dels diaris en paper de TGN d'avui

Gordillo destaca el suport que li dona la plantilla i la direcció esportiva

Gordillo se sent fort abans del partit que podria provocar la seva destitució. Sense verbalitzar-ho, el tècnic apunta cap al vessant directiu per l’ultimàtum que afronta

 

El Nàstic visitarà el camp del Lugo diumenge a les 16.00 hores i els grana es jugaran en 90 minuts la continuïtat de l’entrenador José Antonio Gordillo. Una derrota podria provocar la seva destitució. L’andalús no ho ha verbalitzat però apunta dolgut cap al Consell d’Administració després d’assegurar que compta amb el suport del vestidor i la direcció esportiva: «Els jugadors estan contents amb la meva feina i estem treballant molt bé. El director esportiu, responsable de la parcel·la esportiva i que està dia a dia amb mi, està content amb la meva feina, és el que em diu. Altres parts no ho sé. Quan els resultats no arriben, l’entrenador està sol. Tinc el suport dels jugadors i un cos tècnic espectacular que es deixa l’ànima per intentar tirar endavant»

 

Setmana complicada

Gordillo no ha pogut amagar que ha viscut una setmana complicada tot i que reconeix que se sent fort: «Quan surten notícies desagradables és normal, li pot passar a qualsevol, però estic fort i tinc la capacitat d’activar-me en l’entrenament, ser fort i estar intens. Tota la resta no em preocupa, fa temps que estic en aquest esport i sé amb qui em jugo el sou».

 

Ha estat una setmana complicada per a l’entrenador i també per als jugadors. El de Morón de la Frontera ha volgut aïllar els seus futbolistes: «He intentat des de dilluns que els jugadors estiguessin al marge de tot això, no han d’estar pendents d’ultimàtums i altres històries que no siguin els seus entrenaments. He parlat amb ells i estan bé, han entrenat bé i m’han demostrat que estan contents amb la idea de treball».

 

José Antonio Gordillo mira el rellotge durant Las Palmas-Nàstic | UD Las Palmas

 

El Lugo, a escena

Tot i que el focus informatiu està fora de la gespa, diumenge hi ha partit i tocarà fer front un Lugo que només ha guanyat un dels darrers sis partits de lliga, malgrat que acaba de classificar-se per als setzens de final de la Copa. Gordillo avisa dels punts forts dels gallecs: «És un bon equip, juguen bé, Seoane-Pita fa anys que juguen junts i ho fan quasi de memòria. Tenen bona proposta tot i que no es trobin en un gran moment».

 

La plantilla s’ha exercitat aquest matí a les instal·lacions del Pavelló del Club Gimnàstic sense trepitjar la gespa per la intensa i constant pluja que ha caigut en les darreres hores per evitar fer malbé el terreny de joc. Els jugadors no han tocat la pilota amb els peus, només practicant quelcom de bàsquet i una sessió d’estiraments. L’equip s’exercitarà demà a les 10.30 hores novament a la Budallera abans d’agafar el bus i dirigir-se cap a l’aeroport del Prat a les 15.00 hores per, posteriorment, agafar un vol cap a Santiago de Compostela. Per aquest encontre, Gordillo patirà les absències totalment assegurades d’Albentosa, Iván López, Arzo i Ramiro Guerra per lesió ni de Luís Suárez per sanció, mentre que disposa de diversos jugadors que no han entrenat amb total normalitat durant tota la setmana com Barreiro o Del Moral.