Nou or estatal del grup xou júnior del Reus Deportiu

L’equip entrenat per Laura Rodríguez guanya el sisè Campionat d’Espanya de grups show júnior seguit . L’actuació ‘Guardians of Light’ convenç els jutges i guanyen l’or
El grup xou júnior del Reus Deportiu, campió d'Espanya a Alcoi | Reus Deportiu

 

Nou èxit per al patinatge del Reus Deportiu. El grup xou júnior s’ha endut la medalla d’or en el Campionat d’Espanya de grups xou júnior i quartets després d’aconseguir la millor nota en la prova celebrada durant la tarda de divendres a Alcoi. L’actuació reusenca ha convençut completament els jutges de l’esdeveniment i han premiat el treball de les roig-i-negres amb un 85,6 de puntuació, superant en més de tres punts a la medalla de plata.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Sisè èxit seguit

L’edició del 2019 del Campionat d’Espanya ha estat la novena en l’historial de la competició. I de les nou ocasions en que s’ha disputat, el triomf ha estat per al Reus Deportiu set vegades. El domini aclaparador i contundent del club del Baix Camp queda clar tenint en compte que l’aconseguit avui és el sisè títol nacional consecutiu, fita impossible d’aconseguir fins ara i que es mantindrà en el més alt del registre durant molts anys. L’equip dirigit per Laura Rodríguez s’ha penjat l’or, embutxacant-se d’aquesta manera la classificació per al Campionat d’Europa que se celebrarà a la localitat italiana de Reggio Emilia a principis de maig.

 

La segona posició en el torneig estatal ha estat per al Club Patí Bescanó amb ‘Noche de Ilusión’ amb un 82,4 de puntuació, mentre que el Club Patí Tordera ha acabat tercer amb ‘112’ gràcies a 79,5 punts. El Club Patí Salou ha acabat quart classificat amb 71,3 punts, sent el segon representant del Camp de Tarragona millor posicionat. Aquest triomf reusenc se suma a un prometedor any de patinatge després que el grup xou gran s’hagi classificat per al World Roller Games de Barcelona d’aquest pròxim estiu. A més, el grup xou júnior havia guanyat a mitjans de febrer el Campionat de Catalunya i buscarà a Itàlia la triple corona consecutiva.