Gus Ledes: «Qui ens critica hauria de mirar què és viure aquesta situació»

El migcampista portuguès, fins fa unes hores jugador del CF Reus, reconeix que estan a l’espera que la RFEF es posicioni sobre el document d’alliberació d’Oliver

Gus Ledes ha parlat. El fins fa unes hores futbolista del CF Reus ha atès la trucada de Catalunya Ràdio on ha explicat en quina posició es troben ara els jugadors que han abandonat la disciplina roig-i-negra gràcies al document signat per Joan Oliver que es comprometia a alliberar els futbolistes si no apareixia un comprador o si no rebien els diners pendents abans del dia 24 de gener: «Sí, de moment estic sense equip. Hi ha propostes i estic mirant de prendre la millor decisió».

La RFEF, callada

El portuguès ha confirmat allò que TarragonaDigital us explicava aquest matí, que la RFEF encara no havia pres una decisió sobre la validesa del document signat per Oilver: «Hi ha un conflicte, estem esperant que ens ho confirmin, jo crec que sí que és vàlid (el document) però fins que no surti la sentència del jutge no està 100% garantit». Ledes ha assegurat que cap membre de la RFEF s’ha posat en contacte amb els jugadors i se sincera avisant que «tenim ganes d’acabar amb aquesta pel·lícula, hem estat patint des de principis de temporada i quan semblava que s’acabava, passava quelcom nou. És un malson, estem destrossats psicològicament, no es pot seguir així».

Ledes contra Oliver

El migcampista no s’ha mossegat la llengua a l’hora de parlar de la figura de Joan Oliver: «Tots els jugadors ens sentim enganyat, qui digui que no menteix. Les coses són pitjor del que ens deien, jo em sento enganyat. A Oliver no li importa el club ni les persones, només ha mirat per ell». Sobre l’arribada dels nord-americans Clifton Onolfo i Russell Platt, Ledes reconeix que «quan van arribar vaig pensar que seria una altra milonga d’Oliver però per molt que tinguin diners i vulguin fer les coses bé, ja no depèn d’ells i depèn d’un jutge», afirma un Ledes que tem el pitjor final possible per als ganxets: «Ho veig negre, acabarà malament».

Justifica les sortides d’ell i dels companys

A l’hora de parlar de la seva sortida, Ledes ha volgut justificar la posició d’acollir-se al document i abandonar el club: «No ens podem jugar quedar-nos perquè si surt malament, ens quedem sense equip. Hem de mirar pel nostre futur, els que ens hem agafat el document és per assegurar-nos el futur». A més, ha revelat que els futbolistes que encara formen part del club «no saben que fer». Finalment, el portuguès ha enviat un missatge a l’entorn més crític amb la seva decisió de sortir del CF Reus: «Qui ens critica hauria de mirar què és viure aquesta situació per després opinar. Han d’entendre que la culpa no és dels jugadors, és d’Oliver i de ningú més, no ens poden tirar res en cara, ells en la nostra situació haurien fet el mateix».

 

Harley Davidson i Jeep, disposats a sumar-se al CF Reus
El CF Reus ultima detalls amb Harley Davidson i Jeep per tancar un contracte de patrocini multianual | CF Reus

Harley Davidson i Jeep, camí de patrocinar el CF Reus

L’arribada de Clifton Onolfo i Curt Onalfo a la capital del Baix Camp està provocant un autèntic terratrèmol al CF Reus. Més enllà de l’adquisició del club, els nord-americans s’han posat a treballar ràpidament i un dels factors que han començat a gestionar és la de trobar patrocinadors. Les empreses automobilístiques nord-americanes Harley Davidson i Jeep estan ultimant detalls de cara a un acord de patrocini multianual amb l’entitat.

D’altra banda el CF Reus vol restablir les bones relacions amb LaLiga i la RFEF i està realitzant passes agegantades per aconseguir-ho. Els reusencs han informant que s’estan reunint amb diversos assessors per preparar un agraïment formal a l’estament dirigit per Javier Tebas i el presidit per Luis Rubiales per no haver acceptat encara el document sobre la rescissió dels contractes dels jugadors, assegura el club. A més, també volen agrair la possibilitat de tenir una reunió amb ells la pròxima setmana.