Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La vila-secana Helena Casas, doble campiona d’Espanya de ciclisme en pista

La ciclista de Vila-seca finalitza el campionat estatal amb dos ors i dues plates
Helena Casas (al centre) i Manel Usach (dreta) han aconseguit cinc medalles en els Campionats d'Espanya de Ciclisme en Pista | @alba_diez

 

El Campionat d’Espanya de Ciclisme en pista que s’ha disputat aquest cap de setmana a la pista Luis Puig de València ha acabat amb dues medalles d’or i dues de plata per la ciclista de Vila-seca Helena Casas representant la selecció catalana. A més, el riberenc Manel Usach també s'ha penjat una medalla d'or.

Quatre medalles per Helena Casas en el campionat d’Espanya

El cap de setmana per la ciclista de Vila-seca ha anat de menys a més. Helena Casas, representant la selecció catalana de ciclisme en pista, va començar amb l’obtenció de dues medalles de plata en la jornada del dissabte en les proves de velocitat individual i de 500 metres.

 

Així doncs, arribava a la jornada de diumenge, on aconseguiria la primera medalla d’or en la prova de velocitat per equips, formant parella amb Maria Banllés. En aquest sentit, s’han imposat a la selecció guipuscoana, formada per Tania Calvo i Eukene Larrate. Les catalanes en aquesta prova han superat per 15 centèsimes a les seves rivals.

 

D’altra banda, el segon metall daurat arribaria a la prova de keirin. En aquesta competició, Helena Casas superaria a Tania Calvo, la qual havia dominat aquesta prova en les tres últimes edicions. Així doncs, després de culminar una gran competició, la ciclista de Vila-seca torna a casa amb quatre medalles al seu palmarès.

 

Helena Casas s'ha penjat dues medalles d'or i dues de plata, mentre que Manel Usach una d'or | @alba_diez

 

El ciclista de Móra la Nova, Manel Usach, es penja una medalla d’or

El cap de setmana per l’esport tarragoní ha donat més fruits en el Campionat d'Espanya de ciclisme en pista. A més de les medalles d’Helena Casas, Manel Usach, de Móra la Nova, també s’ha penjat una medalla d’or en la competició.

 

En aquest sentit, el ciclista riberenc va aconseguir la victòria en la prova de velocitat per equips, juntament amb Itman Esteban i Gerard Garcia. Tots tres formaven el combinat català i en la competició s’han imposat a les seleccions d’Astúries i a la de València.

Comentaris