CP Calafell

Potent pretemporada del Calafell enfrontant-se al Barça, el Noia i el Reus

El conjunt dirigit per Ferran López tanca un calendari d’amistosos molt potent abans de debutar a l’OK Lliga el 21 de setembre a la pista de l’Igualada

El Club Patí Calafell ha confeccionat un calendari de partits amistosos durant l’estiu digne d’un ‘Tourmalet’. L’equip que entrenarà aquesta temporada Ferran López ha tancat duels de preparació contra tres dels quatre millors equips de la darrera edició de l’OK Lliga. El FC Barcelona, el Reus Deportiu Miró i el CE Noia s’enfrontaran als verds per a què aquests posin la maquinària a punt abans de l’estrena en el torneig de la regularitat el dissabte 21 de setembre a les 20.00 hores a la pista de l’Igualada.

El calendari

Els del Baix Penedès començaran el calendari d’amistosos estival amb un derbi del Camp de Tarragona. Dimecres 21 d’agost visitaran el Palau d’Esports del Reus Deportiu per jugar contra el conjunt que entrena Jordi Garcia. El matx, previst per a les 20.30 hores, també serà l’estrena estival del conjunt ganxet que avui dilluns 12 enceta la pretemporada. El Calafell no tornarà a competir fins dimarts 27 a les 20.00 hores amb el retorn al Pavelló Joan Ortoll en el primer encontre de la Lliga Catalana contra el FC Barcelona.

El torneig estival tindrà continuïtat divendres 30 d’agost a les 20.00 hores a la pista del Girona, mentre que dilluns 2 i dimarts 3 es reserva per als teòrics quarts de final de la competició, deixant el divendres 6 i el diumenge 8 per a la ‘Final a Quatre’ que se celebrarà a Vic. A més, s’han preparat partits pròxims a aquestes dates que no impediran la seva disputa amb normalitat perquè l'objectiu del cos tècnic és prioritzar la pretemporada i la preparació de la campanya per sobre del torneig català. Dijous 5 es preveu un Noia-Calafella l’Ateneu Agrícola, mentre que dimarts 10 es tornarà al Joan Ortoll per jugar contra el Sant Feliu i Codines. Si no hi ha cap imprevist, els de Ferran López posaran punt final al calendari de pretemporada divendres 13 a casa contra, novament, el Noia.

Cal recordar que els verds iniciaran els entrenaments de pretemporada aquest divendres amb una doble sessió que es repetirà dissabte.

Dimecres 21 d’agost, 20.30 hores: Reus Deportiu-Calafell (amistós)

Dimarts 27 d’agost, 20.00 hores: Calafell-Barça (Lliga CAT)

Divendres 30 d’agost, 20.00 hores: Girona-Calafell (Lliga CAT)

Dilluns 2 i dimarts 3 de setembre, 19.00 i 21.00 hores: quarts de final Lliga Catalana

Dijous 5 de setembre, hora per determinar: Noia-Calafell (amistós)

Divendres 6 de setembre, 19.00 i 21.00 hores: Semifinals Lliga Catalana

Diumenge 8 de setembre, 20.00 hores: Final Lliga Catalana

Dimarts 10 de setembre, hora per determinar: Calafell-Sant Feliu Codines (amistós)

Divendres 13 de setembre, hora per determinar: Calafell-Noia (amistós)


Comentaris