Sporting, Lodi i Quévert, rivals del Reus Deportiu a la Lliga Europea

Es realitza el sorteig de la fase de grups de la ‘Champions’ de l’hoquei i els reusencs s’enfrontaran a l’Sporting, el Lodi i el Quevert. Raül Marín, Pedro Gil i Matías Platero, de nou al Palau d’Esports
La Lliga Europea 2019-2020 ja té forma | Joan Alfons López

Un any s’ha produït el sorteig de la fase de grups de la Lliga Europea d’hoquei patins i el Reus Deportiu ha conegut alguns dels rivals més exigents que es trobarà durant la temporada. El conjunt dirigit per Jordi Garcia ha quedat dins del grup A acompanyat de l’Sporting CP portuguès, l’Amatori Lodi italià i el Dinan-Quévert francès. Aquests seran els rivals d’una fase prèvia que començarà el 19 d’octubre i acabarà el 14 de març, quedant decidit aleshores els partits d’uns quarts de final que es jugaran el 22 de març i el 18 d’abril i que permetran l’accés a la ‘Final Four’ del 6 i 7 de maig. Curiosament repeteix respecte a la temporada passada el conjunt italià, tot i que es repetirà visita a Portugal i França en els llocs del Porto i Saint Omer, rivals la passada campanya.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El calendari de la fase de grups

El Reus Deportiu Miró començarà el seu camí a Europa el 19 d’octubre amb la visita el Quévert francès al Palau d’Esports. El 6 de novembre es disputarà la segona jornada amb els ganxets viatjant a Itàlia per enfrontar-se al Lodi, mentre que no serà fins al 14 de desembre quan es produeix un dels encontres més esperats per a la parròquia ganxeta: la visita de l’Sporting a la capital del Baix Camp. Els portuguesos, amb exroig-i-negres com Raül Marín, Pedro Gil o Matías Platero, tornaran a trepitjar el Palau d’Esports per arribar a l’equador d’una fase de grups que seguirà amb dos desplaçaments seguits: la visita a Portugal el 18 de gener i el viatge a França el 15 de febrer. La fase prèvia acabarà el 14 de març jugant contra el Lodi a Reus.

Un cop tancada la fase de grups, quedaran automàticament muntats els quarts de final. Aquesta eliminatòria ja està predefinida i depenent de si els reusencs queden primers o segons de grup, s’enfrontaran  reusencs s’enfrontaran previsiblement al Forte, l’Oliveirense o el Liceo. El primer del grup A s’enfrontarà al segon del D i el primer del D al segon de l’A.

Grup A: Sporting, Reus Deportiu, Lodi i Quevert

Grup B: Porto, Noia, Monza i Biasca

Grup C: Barcelona, Benfica, Sarzana i Herringen

Grup D: Forte, Oliveirense, Liceo i Saint Omer

Calendari grup A

19 d’octubre: Reus Deportiu-Quévert i Sporting-Lodi

6 de novembre: Lodi-Reus Deportiu i Quevert-Sporting

14 de desembre: Reus Deportiu-Sporting i Quévert-Lodi

18 de gener: Lodi-Quévert i Sporting-Reus Deportiu

15 de febrer: Quévert-Reus Deportiu i Lodi-Sporting

14 de març: Reus Deportiu-Lodi i Sporting-Quévert

Quarts de final (22 de març i 18 d’abril)

2n del grup D-1r del grup A

2n del grup C-1r del grup B

2n del grup B-1r del grup C

2n del grup A-1r del grup D

Final Four (6 i 7 de maig)

Els guanyadors dels quarts de final

"⚽ Segona B - Jornada 3: El Nàstic no vol endarrerir el primer triomf rebent l’Andorra" "⚽ El Catllar i el Valls, a començar amb bon peu a Primera Catalana"