Sorteig d'hoquei patins

Reus-Noia, Vic-Calafell i Lleida-Vendrell, primera jornada de l’OK Lliga 2020-2021

La màxima categoria de l’hoquei patins estatal ja té calendari, sent el Calafell el primer dels representants que competirà. El seguirà el Reus i tancarà la jornada inaugural el Vendrell

El millor hoquei patins espanyol ja té calendari per disputar la competició de lliga regular després que aquest dimarts s’hagi celebrat a Sant Sadurní d’Anoia el sorteig de les 30 jornades que formen l’OK Lliga 2020-2021, torneig que té previst donarà inici el pròxim 26 de setembre i que finalitzarà el 29 de maig.

El Reus Deportiu Miró debutarà el dissabte 26 a les 21.00 hores rebent el Noia al Palau d’Esports en un dels duels més emocionants de la primera jornada mentre que el Club Patí Calafell visitarà el Vic el mateix dia però a les 20.00 hores. Pel que fa al debut del retornat Club d’Esports Vendrell, aquest es produirà diumenge a les 12.00 hores al Pavelló Onze de Setembre del Lleida Llista Blava.

El primer derbi, el 10 d’octubre

Per trobar el primer duel entre algun dels tres representants del Camp de Tarragona cal anar-se'n a la tercera jornada amb el Calafell de Pere Varias visitant el Reus Deportiu Miró de Jordi Garcia. El derbi del Baix Penedès, que torna després d’un any d’absència, es disputarà en la jornada 13, la darrera de l’any 2020. Concretament serà el 19 de desembre al Pavelló del Club d’Esports, deixant el duel entre reusencs i vendrellencs per al 19 de gener, també al Baix Penedès.

Altres cites destacades són els duels contra el Barça, actual campió. El Reus Deportiu Miró visitarà el Palau Blaugrana el 21 de novembre, mentre que el Calafell ho farà el 7 del mateix mes. El primer que es trobarà el conjunt culer serà el Vendrell, que el rebrà a casa el 17 d’octubre en la quarta jornada. La temporada finalitzarà el  29 de maig amb un derbi entre el Reus i el Vendrell i amb la rebuda del Girona al Pavelló Joan Ortoll de Calafell.

Cal recordar que aquesta lliga no tindrà playoff pel títol i que descendiran directament a l’OK Lliga Plata els tres darrers i s’afegirà un quart que sortirà d’una eliminatòria entre l’onzè i el dotzè classificat. Pots consultar el calendari íntegreclicant en aquest enllaç.


Comentaris