El Vendrell visita el Sant Cugat en un duel amb aroma a OK Lliga

Els del Baix Penedès jugaran a la pista del PHC Sant Cugat dissabte buscant la primera victòria fora de casa. El rival, company d’OK Lliga la temporada passada
Necchi amb la samarreta del Vendrell al Pavelló del Club d'Esports | Joan Alfons López

El Club d’Esports Vendrell afrontarà dissabte a les 20.30 hores un dels desplaçaments teòricament més difícils de la temporada en el grup sud de l’OK Lliga Plata. Els homes dirigits per Josep Lluis Delriu visitaran les instal·lacions del PHC Sant Cugat, equip que la temporada passada també militava a l’OK Lliga. Els vendrellencs buscaran en aquesta pista que apunta a ser una de les més difícils del torneig la primera victòria com a visitants de l’actual lliga després de sumar els tres primers punts a casa contra Las Rozas.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Delriu: «La seva pista és complicada»

Josep Lluis Delriu, entrenador del CE Vendrell, avisa de la dificultat del matx. El nivell de rival és un motiu important però també ho és la seva pista: «La seva pista és complicada per al rival pel parquet que tenen, ells estan acostumats però tots els que van a jugar allà els hi costa adaptar-se». Òbviament tampoc ha oblidat destacar les virtuts d’un rival que considera «molt complicat, vam estar a l’OK Lliga l’any passat i això demostra el potencial d’ambdós. Juguen pràcticament igual amb el mateix entrenador i el nucli fort de l’equip és pràcticament el mateix, s’han reforçat bé».

Els barcelonins són quarts amb tres punts després de guanyar el Sant Just (4-6), idèntic registre classificatori que el d’un Vendrell que és cinquè després d’un primer triomf molt important per Delriu: «Li donem molt valor perquè és el primer partit de competició i perquè jugàvem contra un rival que no coneixíem gaire. Era un partit trampa. La victòria de dissabte és molt important, Vam estar bé, intensos i crec que això es va veure a la pista. No són més de tres punts però era molt important amb bones sensacions». A més, avisa que «anem amb moltes ganes de fer un bon partit i extreure quelcom positiu però potser sí que aquest encontre l’haguéssim preferit jugar més endavant, com a mínim jo. Tot estarà igualat». Pau Gilabert, jugador del Sant Cugat, serà una de les amenaces del matx després de les primeres tres dianes marcades en la jornada 1. El duel serà dirigit per Javier Amezaga i Quim Navales.

"🏀 Copa Catalunya - Jornada 5: El Reus Ploms Salle i el Valls busquen el primer triomf" "🏑 OK Lliga - Jornada 6: El Calafell rep el Taradell amb ganes d’un segon triomf"