Sergi Romeu i Oriol Palau renoven amb el Calafell

El capità verd viurà la tretzena temporada al club mentre que Palau viurà la setena. Amb ells dos, el CP Calafell ja té quatre jugadors per a l’equip 2019-2020
Sergi Romeu viurà la 13a temporada com a jugador del CP Calafell | Joan Alfons López

 

El Club Patí Calafell segueix avançant en la confecció de la plantilla de la temporada 2019-2020, grup de jugadors que tornarà a lluitar per aconseguir la permanència a l’OK Lliga masculina. Després de tancar les renovacions de Martí Serra i Sergi Torné, ara són el veterà capità Sergi Romeu i Oriol Palau aquells que han donat el vistiplau a allargar el contracte professional amb l’equip del Baix Penedès de cara a la campanya vinent.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Romeu, una institució que seguirà sumant partits

Sergi Romeu, capità del Club Patí Calafell, viurà la temporada 2019-2020 el seu tretzè any en el primer equip verd. Arribat a la plantilla la campanya 2007-2008, Romeu ha estat una peça clau any rere any per a tots els entrenadors que ha tingut. Sigui a l’antiga Primera Nacional o a l’OK Lliga, Romeu ha estat important sobre la pista. El capità, que ha fet 37 anys aquest passat mes d’abril, ha competit 26 dels 30 partits de la lliga que acaba de finalitzar quallant uns molt bons registres: ha marcat dotze gols, convertint-se en el segon màxim golejador de l’equip, i ha donat una assistència, veient també un total de tres targetes blaves.

 

Oriol Palau defensarà la primera samarreta calafellenca per setena temporada consecutiva | Joan Alfons López

 

Oriol Palau seguirà de verd

L’altre jugador que el Club Patí Calafell ha aconseguit renovar és el cas d’Oriol Palau. El jugador de 31 anys ha ampliat el seu vincle contractual amb els verds de cara a la pròxima campanya i viurà el setè any consecutiu en el primer equip després d’incorporar-se al filial l’any 2012 procedent del Vilafranca i del Vilanova, clubs on havia competit amb anterioritat. Aquesta darrera OK Lliga ha tingut participació en 29 dels 30 partits, aconseguint marcar cinc gols i donar una assistència.

 

Amb les renovacions de Sergi Romeu i Oriol Palau, el Calafell ja té assegurats quatre jugadors per a la campanya 2019-2020 després dels allargaments contractuals de Sergi Torné i Martí Serra. Tot i que l’entitat avança a bon ritme amb les renovacions, encara s’espera l’anunci del nou tècnic després de la sortida de Jordi Esteva.