Primers moviments del Reus Deportiu Miró 2019-2020

El conjunt roig-i-negre anuncia la renovació de l’entrenador Jordi Garcia i del jugador Tiago Rafael. Cristian Rodríguez no continuarà a l’equip la pròxima campanya
Jordi Garcia seguirà a la banqueta | Joan Alfons López

El Reus Deportiu Miró encara no ha finalitzat la temporada 2018-2019 a l’espera de disputar la darrera jornada de lliga però l’entitat presidida per Mònica Balsells ja ha anunciat els primers moviments de cara a la campanya 2019-2020. Els del carrer Antoni Gaudí han informat de la renovació de l’entrenador Jordi Garcia per un any més, provocant que el reusenc afrontin la tercera temporada consecutiva dirigint el primer equip roig-i-negre. A la renovació del tècnic l’acompanya la continuïtat de Tiago Rafael, el darrer fitxatge del passat estiu del 2018. En l’altra bàndol s’hi troba el capítol de baixes. Cristian Rodríguez no continuarà competint al Palau d’Esports i sortirà de l’entitat ganxeta un any després de la seva arribada.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Un any més de Jordi Garcia

Jordi Garcia viurà la tercera temporada com a tècnic roig-i-negre. El reusenc, que va arribar a la banqueta l’estiu del 2017 després de guanyar la Copa d’Europa amb Enrico Mariotti, viurà un estiu molt més calmat després que el de fa dotze mesos fos un autèntic terratrèmol a l’entitat presidida per Mònica Balsells. Aleshores els reusencs van perdre peces fonamentals de la plantilla com Marc Torra, Albert Casanovas i Raül Marín i aquest estiu no es preveu tant moviment: «Es manté -si no hi ha sorpreses durant l’estiu- pràcticament l’equip que hem vist aquest any», afirma el club.

 

Cristian Rodríguez no seguirà | Laia Solanellas

Pel que fa a Tiago Rafael, el portuguès de 35 anys continuarà vinculat al Reus Deportiu Miró durant una campanya més. El seu primer any a la capital del Baix Camp, Tiago ha jugat 37 partits i ha vist porteria en quatre ocasions: tres a l’OK Lliga i un a la Lliga Europea. L’altra cara de la moneda és per Cristian Rodríguez, qui deixarà el club quan acabi la temporada després de ser l’autor d’una quinzena de dianes durant els darrers mesos.

Més enllà d’aquests dos anuncis, el Reus Deportiu Miró fa balanç de la campanya destacant la barreja de joventut i experiència que té la plantilla després de l’arribada d’homes com César Carballeira i Marc Julià, la fortalesa d’un Palau d’Esports on només s’ha perdut un encontre al llarg de la temporada (a la Lliga Europea) i on s’ha aconseguit un patrocinador important que ha aportat el cognom comercial al primer equip.

"OK Lliga - Jornada 30: El Calafell, a conservar la plaça de competició europea" "OK Lliga - Jornada 30: El Vendrell, guanyar i esperar per no baixar a l’OK Lliga Plata"